kaj je s tabo narobe?Prepoceni.
kaj je s tabo narobe?Prepoceni.
šala? al favšijaŠala pač? Daj se malo sprostit saj nobenemu ni lahko tako da nisi sam!
Prepoceni.
Za kaj več mi je škoda denarja. Sem pa vesel zate, da ti gre tako dobro, da je to zate poceni.
... komplet katalogŠala pač? Daj se malo sprostit saj nobenemu ni lahko tako da nisi sam!
CX je definitivno najboljša izbera in da splača se dodati 150EUR napara BX.A je za okoli 1k€ kaj boljsega za dobit od tega? Se splaca okdartat 150€ za CX model? Za Philipsa berem, da ni to to.
4K OLED TV SPREJEMNIK - LG OLED55BX3 - MOJ-TV
55 inčni (139 cm) Ultra HD (4K) OLED LED TV LG OLED55BX3 televizor z webOS 5.0 operacijskim sistemom in Alpha 7 Gen 3 procesorjem v črni barvi.www.moj-tv.com
4K OLED TV SPREJEMNIK - LG OLED55CX3 - MOJ-TV
55 inčni (139 cm) Ultra HD (4K) OLED LED TV LG OLED55CX3 televizor z webOS 5.0 operacijskim sistemom in alpha 9 Gen 3 4K procesorjem v črni barvi.www.moj-tv.com
A morda spremljate debato na Slo-tech? So ista vprašanja. .)
Philipsa 754, ki ej bil najcenejši, ni več za dobit. Ima lepo sliko, a slab OS. LG BX ima temnejšo sliko (v HDR) in slabši zvok. LG CX je kar best buy, ima vse top edino DTS ne podpira in pa sistem ni android (kar je za ene celo prednost). Philips 805 je malo dražji (1300-1400) in ima android, ambiglight, DTS..., je pa Phipils, kar ene moti. Najdražji je Sony A8, ki ima androind, ima tudi posebne zvočnike (v panelu) vprašanje pa je, če je vreden recimo 300 eur več od LG CX. Po moje ne, imajo pa vsake oči svojega malarja. Nekje vmes je še Panasonic, ki pa zame osebno ni na tem nivoju.
A morda spremljate debato na Slo-tech? So ista vprašanja. .)
Philipsa 754, ki ej bil najcenejši, ni več za dobit. Ima lepo sliko, a slab OS. LG BX ima temnejšo sliko (v HDR) in slabši zvok. LG CX je kar best buy, ima vse top edino DTS ne podpira in pa sistem ni android (kar je za ene celo prednost). Philips 805 je malo dražji (1300-1400) in ima android, ambiglight, DTS..., je pa Phipils, kar ene moti. Najdražji je Sony A8, ki ima androind, ima tudi posebne zvočnike (v panelu) vprašanje pa je, če je vreden recimo 300 eur več od LG CX. Po moje ne, imajo pa vsake oči svojega malarja. Nekje vmes je še Panasonic, ki pa zame osebno ni na tem nivoju.