Kar nekaj teh LG oled je s popustom v bb. Kateri 65 col ali vec pa je najboljsi po specifikacijah?
Kar nekaj teh LG oled je s popustom v bb. Kateri 65 col ali vec pa je najboljsi po specifikacijah?
Tukaj imaš B4 veliko bolj ugodno: https://www.harveynorman.si/smart-t...utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_3Kar nekaj teh LG oled je s popustom v bb. Kateri 65 col ali vec pa je najboljsi po specifikacijah?
Cene nihajo iz dneva v dan in od trgovine do trgovine,....jaz sem pred kratkim vzel C4(minimalno dražji od C3)Kar nekaj teh LG oled je s popustom v bb. Kateri 65 col ali vec pa je najboljsi po specifikacijah?
Hm, meni se pa zdi kar ok. Ne vem pa kaj si videl več na samsungu?!Sem si danes vzel nekaj casa in malo pogledal v zivo ta oled cudesa. Testiral na 65 col c3 model.
Splosno gledano pa nisem prevec navdusen. Testirat v trgovini je tezko, sem pa naredil en test posnetka iz youtuba. Konkretno tale posnetekOd 50s dalje, je slika prezgana na avtih in drugih izpostavljenih delih, kontrasta manjka. Dejansko s spremembo nastavitev ni bilo nic kaj bolje. In konkretno tale posnetek je boljsi na 8 let stari Samsung TV.
Ce pa predvajas recimo Singapore review, kjer se je dirkalo po temi, pa je druga pesem. Tam pa bi rekel, da je slika pretemna. Je pa lepo kontrastna.
bom se moral potestirati druge resitve.
Delal bo bilokateri Philips daljinec.Imam problem z philipsom oled 805... pravzaprav z njegovim daljincem, ki je slabši kot da bi bil iz papirja narejen. 3 krat je padel na tla in vsakič je kak kos odletel iz njega, ker ima precej ostre kote. Komaj se še nekako skupaj drži. Še pa dela. Kaj kupiti kot zamenjavo? Bi delalo vse od kake starejše ali novejše oled serije? Kaj univerzalnega?
To je prvi daljinec, ki je lomljiv dobesedno če ga pogledaš, z ostalimi še v življenju nisem imel problema. Tudi tipke so sicer karnekaj. Tak da jaz mislim da bi itak katerikoli drug bil bolj trpežen. Kaj bi ti vzel npr.?
od letošnjih modelov mi je prvi da je res ok, samo to niti pri kitajcu ne bo poceniTo je prvi daljinec, ki je lomljiv dobesedno če ga pogledaš, z ostalimi še v življenju nisem imel problema. Tudi tipke so sicer karnekaj. Tak da jaz mislim da bi itak katerikoli drug bil bolj trpežen. Kaj bi ti vzel npr.?
Kakšna je modelna številka oziroma ime daljinca? tam do 50 za original še bi dal...od letošnjih modelov mi je prvi da je res ok, samo to niti pri kitajcu ne bo poceni