Po moje si tu mislil G3. Zato zmeda.65LGC3 ni več, cena nazadnje pod 1500
Sem heavy user, tv vklopljen čez vikende ves dan. med tedno 5 ur min vsak dan.Jaz imam isti model in je burn-in že zelo dobro viden na večih mesti.
V spodnjem kotu se vidi zapis kanala na pretežno rdeči/rumeni barvi.
Na beli barvi ozadja se vidi kje so podnapisi. Poznajo se črte.
Pa na čisto rdeči sliki se vidi tudi v centru degredacija. Bol temna slika kot drugje.
Tv imam pa od 2018. Prvi se je zapekel zapis kanala in to tam po 4 letih.
Sedaj sam sem se že navadil na to in bo tv še ok za kako leto ali dve. Pol pa kej drugega.
Pa tudi dokler sem uporabljal box za tv je ok. Sedaj uporabljam app in je procesor in sam sistem bol tko tko. Sama odzivnost itd je bolj boga.
Bom dodal slike kako zgleda burn-in.
Zakaj si pa šel na manjšo diagonalo? Ali ti je bil prejšnji model prevelik? Ali te ta 807 nič več ne prekinja z burn-inim?Sem heavy user, tv vklopljen čez vikende ves dan. med tedno 5 ur min vsak dan.
Imel 3 leta 65OLED804 model in brez težav, sedaj 1 leto 64OLED807.
zvok je velik faktor, sploh enkrat ko vklopiš kaj drugega poleg TVja.Gledam samsung 65QN90C vs samsung 65S90C. Prvi neo led, drugi OLED. Pri prvem mi je všeč boljši izhodiščni zvok, ne rabim/želim soundbara. Kaj bi vi? Gledamo serije, filme, sport. Nic posebnega. Vsakodnevna uporaba. Cena tam tam.
oled, logično.Gledam samsung 65QN90C vs samsung 65S90C. Prvi neo led, drugi OLED. Pri prvem mi je všeč boljši izhodiščni zvok, ne rabim/želim soundbara. Kaj bi vi? Gledamo serije, filme, sport. Nic posebnega. Vsakodnevna uporaba. Cena tam tam.
Prevaga lahko edino androidTV oz google, ki je nadmočn vs kak lg os, ker so vsi api gor...res poenostavi zadeve... odvisno kaj imaš gor priključeno oz kakšne so potrebe.Sony XR55A80LAEP
tole se splača ali je bolje vzeti kaj drugega. Večjega ne bi že ta je kar konkretna razlika napram 32. Sonyja pa ker imam že enega pa mi je slika kar v redu. Edino Android oz. Google TV ne vem kako se obnese oz. kaj je v tem smislu bolje. Lahko tudi kakšen drug predlog ampak cenovno v rangu tega torej max 1800.
Tukaj imaš konkretno kvalitetnejši Philips modelSony XR55A80LAEP
tole se splača ali je bolje vzeti kaj drugega. Večjega ne bi že ta je kar konkretna razlika napram 32. Sonyja pa ker imam že enega pa mi je slika kar v redu. Edino Android oz. Google TV ne vem kako se obnese oz. kaj je v tem smislu bolje. Lahko tudi kakšen drug predlog ampak cenovno v rangu tega torej max 1800.
Tudi jaz ti predlagam C3, ki je v vseh pogledih boljši od Sonyja, tudi operacijski sistem je boljši in uporabniku bolj prijazen. Še posebej je uporabna telekomanda z miško in mikrofonom. S kakšne razdalje pa gledaš?Sony XR55A80LAEP
Sonyjev ima Google TV, najbolj zaželjeni operacijski sistem.Tudi jaz ti predlagam C3, ki je v vseh pogledih boljši od Sonyja, tudi operacijski sistem je boljši in uporabniku bolj prijazen. Še posebej je uporabna telekomanda z miško in mikrofonom. S kakšne razdalje pa gledaš?