OKvirji pa kar po starem

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.293
2.306
113
Policija ne dela na povod in na trenutne obcutke. Kaj ti pomaga da vpades v naselje ce je vse nezakonito potem na sodiscu? Ok da policija pobudo za izdajo predloga za odredbo za hisno preiskavo na tozilstvo…kaj naj napise not policija? Da je sedaj narod jezen in bi sli ciganske barake premetavat?

Namesto da bi vpil “spremenite jebeni zakon” ti vpijes “pejte razbijat pa nima veze kaj bo pol”.

Sej je nekdo ze predlagal - magar 3 strikes - ko te za isto stvar 3ic dobijo pac za 10 let not.
Zakaj so pa potem sploh poklicali dodatne okrepitve? Za kamere?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.336
9.402
113
Res?
A ti deluješ tako privat in službeno, da na netu nekaj prebereš, napačno razumeš in potem kvazi hipotetično napišeš, da če bi nekdo tako nekaj naredil, bi potem moral nekaj drugega narediti. In to nisi napisal niti kvazi hipotetično, ampak si s tem ciljal (nisi sicer direktno omenil) na župana, ki je dejansko nekaj že naredil v tej smeri. V glavnem, posredno si sral po človeku, ki se je dejansko angažiral in nekaj naredil. Pa se lahko sedaj skrivaš za kao tvojo izjavo kot želiš. Za razliko od tebe, ki kao lahko nisi razumel izjave od Kameleona, je bila tvoja izjava zelo jasna.
In kot sem rekel, naj bo to nesposobnost, nerazumevanje ali pa namerno, niti ni važno.

In to napišeš javno, ob tem, da se imaš in tudi te imajo tukaj gor za nekoga z integriteto, ki se mu verjame. Torej, če bi nekdo to prebral, bi si mislil, da je župan res lolek.

V glavnem, ni čudno, da je vse v pi..., če ti je to normalno.
Model a ti razumes da meni ocitas to kar sam pocnes?
Zdej to da ti je Macedoni ocitno pri srcu se ne more bit povod da mene obtozujes za stvari ki jih nisem storil. Pejt se enkrat prebrat post od kameleona in potem moj komentar. Tu se je zame zgodba z macedonijem koncala, ti si se pa vzgal in mi natresel cel kup neresnicnih ocitkov.

in pocasi nimam vec energije ti odgovarjat na nove in nove pamflete kjer mi ocitas stvari ki jih nisem ne napisal, ne izrekel in niti ne mislil

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.425
4.484
113
Policija ne dela na povod in na trenutne obcutke. Kaj ti pomaga da vpades v naselje ce je vse nezakonito potem na sodiscu? Ok da policija pobudo za izdajo predloga za odredbo za hisno preiskavo na tozilstvo…kaj naj napise not policija? Da je sedaj narod jezen in bi sli ciganske barake premetavat?

Namesto da bi vpil “spremenite jebeni zakon” ti vpijes “pejte razbijat pa nima veze kaj bo pol”.

Sej je nekdo ze predlagal - magar 3 strikes - ko te za isto stvar 3ic dobijo pac za 10 let not.
trenuten občutek, je hecen.... Vi filozofirate, da so krivi tožilci, sodstvo itd... Na terenu pa je kot je.
Lej kuhaček, čeprav je odstopil je samo čenjica na vrhu. Stanje pa je povsod bolj klavrno. Spodnja slika pa je odraz vaše strokovnosti, zgleda kot na ovčjem balu.

Ahilovc dobro pravi, če policija ne ukrepa, pokličite policijo...
by the way si že dobu klimo?
1761548109342.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.336
9.402
113
Zakaj so pa potem sploh poklicali dodatne okrepitve? Za kamere?
A moje mnenje te zanima?
Ja, za kamere, za ljudi pomirit.
Da preprecijo zbiranje tistih ljudi ki se bojijo da bo policija njih kaznovala ce gredo sami nad cigane.
Ti policisti ki so sedaj tam imajo enaka pooblastila kot so jih imeli tri dni nazaj.

Golob je sicer napovedal radikalne ukrepe, kot ponavadi pa ni konkretiziral kaj naj bi to bilo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.342
10.564
113
A moje mnenje te zanima?
Ja, za kamere, za ljudi pomirit.
Da preprecijo zbiranje tistih ljudi ki se bojijo da bo policija njih kaznovala ce gredo sami nad cigane.
Ti policisti ki so sedaj tam imajo enaka pooblastila kot so jih imeli tri dni nazaj.

Golob je sicer napovedal radikalne ukrepe, kot ponavadi pa ni konkretiziral kaj naj bi to bilo.
Seveda ni povedal, ker ne ve, kaj naj bi ti ukrepi bili. Revež živi v nekem vzporednem vesolju.

So pa moji skoraj sosedi, tvoji kolegi, lep dokaz, da se vseeno nekaj da spremenit, če so vodstvu stvari vsaj približno jasne. Naši cigoti so zadnjih 5-10 let vsaj približno pod kontrolo in ni zadeva niti od daleč podobna NM ali Kočevju.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.336
9.402
113
trenuten občutek, je hecen.... Vi filozofirate, da so krivi tožilci, sodstvo itd... Na terenu pa je kot je.
Lej kuhaček, čeprav je odstopil je samo čenjica na vrhu. Stanje pa je povsod bolj klavrno. Spodnja slika pa je odraz vaše strokovnosti, zgleda kot na ovčjem balu.

Ahilovc dobro pravi, če policija ne ukrepa, pokličite policijo...
by the way si že dobu klimo?
Poglej priponko 101970
Morda bi se ti ne posluzeval besede strokovnost. Spodnja slika je prikaz napada ciganov na policiste. Lahko pa tozilstvo in sodisce vprasas kak je bil epilog tega. Patrulje ki so prisle v pomoc pa so vzpostavile JRM.

Klima? Ne nisem dobil. Pomoje je tud pod naslednjo vlado ne bo. Ce bom sploh se v sistemu

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.485
6.321
113
Kar pomeni da je z zakonodajo nekaj hudo narobe narobe
Problem je neizvajanje obstoječe zakonodaje.
Cigoti delujejo kot organiziran kriminal (mafija).

Dam primer: ustavi policaj cigota v avtu, nič ne štima, pokliče cigo 'okrepitve' in reče policiju, vem, kje si doma/kje dela žena/v katero oš hodi sin.Kako misliš, da bi reagiral ?

Namesto policaja lahko vstaviš sodnika, tožilca , zaposlene v csd, občini, ue.

Ali celo delavca komunale: ko so nazadnje letos poleti prišli odklopiti nelegalne priključke za vodo, so prišli zamaskirani v spremstvu policijskih specialcev (isto zamaskirani).
Že takrat bi morali vlada na območju cigo naselij razglasiti izredne razmere in začeti z tedenskimi random premetačinami, jim pobrati vso orožje in municijo ter gotovino, za katero ni znanega izvora.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.485
6.321
113
Evo, še pregovorno ležerni Črnogorci vedo, kako se dela deratizacija:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.485
6.321
113

sad

Guru
24. avg 2007
22.571
11.357
113
Model a ti razumes da meni ocitas to kar sam pocnes?
Zdej to da ti je Macedoni ocitno pri srcu se ne more bit povod da mene obtozujes za stvari ki jih nisem storil. Pejt se enkrat prebrat post od kameleona in potem moj komentar. Tu se je zame zgodba z macedonijem koncala, ti si se pa vzgal in mi natresel cel kup neresnicnih ocitkov.

in pocasi nimam vec energije ti odgovarjat na nove in nove pamflete kjer mi ocitas stvari ki jih nisem ne napisal, ne izrekel in niti ne mislil
Macedonija ne poznam, niti nisem nikjer blizu in mi ni pri srcu. Poznam ga iz medijev in njegovega delovanja tudi na področju urejanja ciganske problematike. Tudi nisem vključen v reševanje te in je ne poznam. Ampak sem vseeno imel v ozadju možganov, da je pa ta tip nekaj delal za reševanje tega.
Kot sem napisal, mi gre pa na živce osiranje ljudi, ki so dejansko nekaj naredili. Pa čeprav kao samo hipotetično. Ampak se je točno vedelo, na koga si mislil.
Takšen način delovanja baje kvazi, potem mora (čeprav je popolnoma neresničen in nima nobene povezav z resnico) je pa izjemno znan in sicer s strani svinj na oblasti. Vključno s tem, da sem samo izjavo rekel. Ampak ta izjava ni bila hipotetična v vesolju, ampak v točno določenem kontekstu ene osebe.
Bravo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.297
3.793
113
42
Lj
  • Wow
  • Objave ne odobravam
Reactions: Gatto in aljoman