Dej stopi že no na žlajfe.Wall of text
2 strani se že usajaš, zaradi čisto preprostega dejstva-nisi razumel kaj je apollo želel povedati
Dej stopi že no na žlajfe.Wall of text
Zakaj so pa potem sploh poklicali dodatne okrepitve? Za kamere?Policija ne dela na povod in na trenutne obcutke. Kaj ti pomaga da vpades v naselje ce je vse nezakonito potem na sodiscu? Ok da policija pobudo za izdajo predloga za odredbo za hisno preiskavo na tozilstvo…kaj naj napise not policija? Da je sedaj narod jezen in bi sli ciganske barake premetavat?
Namesto da bi vpil “spremenite jebeni zakon” ti vpijes “pejte razbijat pa nima veze kaj bo pol”.
Sej je nekdo ze predlagal - magar 3 strikes - ko te za isto stvar 3ic dobijo pac za 10 let not.
Model a ti razumes da meni ocitas to kar sam pocnes?Res?
A ti deluješ tako privat in službeno, da na netu nekaj prebereš, napačno razumeš in potem kvazi hipotetično napišeš, da če bi nekdo tako nekaj naredil, bi potem moral nekaj drugega narediti. In to nisi napisal niti kvazi hipotetično, ampak si s tem ciljal (nisi sicer direktno omenil) na župana, ki je dejansko nekaj že naredil v tej smeri. V glavnem, posredno si sral po človeku, ki se je dejansko angažiral in nekaj naredil. Pa se lahko sedaj skrivaš za kao tvojo izjavo kot želiš. Za razliko od tebe, ki kao lahko nisi razumel izjave od Kameleona, je bila tvoja izjava zelo jasna.
In kot sem rekel, naj bo to nesposobnost, nerazumevanje ali pa namerno, niti ni važno.
In to napišeš javno, ob tem, da se imaš in tudi te imajo tukaj gor za nekoga z integriteto, ki se mu verjame. Torej, če bi nekdo to prebral, bi si mislil, da je župan res lolek.
V glavnem, ni čudno, da je vse v pi..., če ti je to normalno.
trenuten občutek, je hecen.... Vi filozofirate, da so krivi tožilci, sodstvo itd... Na terenu pa je kot je.Policija ne dela na povod in na trenutne obcutke. Kaj ti pomaga da vpades v naselje ce je vse nezakonito potem na sodiscu? Ok da policija pobudo za izdajo predloga za odredbo za hisno preiskavo na tozilstvo…kaj naj napise not policija? Da je sedaj narod jezen in bi sli ciganske barake premetavat?
Namesto da bi vpil “spremenite jebeni zakon” ti vpijes “pejte razbijat pa nima veze kaj bo pol”.
Sej je nekdo ze predlagal - magar 3 strikes - ko te za isto stvar 3ic dobijo pac za 10 let not.
A moje mnenje te zanima?Zakaj so pa potem sploh poklicali dodatne okrepitve? Za kamere?
Seveda ni povedal, ker ne ve, kaj naj bi ti ukrepi bili. Revež živi v nekem vzporednem vesolju.A moje mnenje te zanima?
Ja, za kamere, za ljudi pomirit.
Da preprecijo zbiranje tistih ljudi ki se bojijo da bo policija njih kaznovala ce gredo sami nad cigane.
Ti policisti ki so sedaj tam imajo enaka pooblastila kot so jih imeli tri dni nazaj.
Golob je sicer napovedal radikalne ukrepe, kot ponavadi pa ni konkretiziral kaj naj bi to bilo.
Morda bi se ti ne posluzeval besede strokovnost. Spodnja slika je prikaz napada ciganov na policiste. Lahko pa tozilstvo in sodisce vprasas kak je bil epilog tega. Patrulje ki so prisle v pomoc pa so vzpostavile JRM.trenuten občutek, je hecen.... Vi filozofirate, da so krivi tožilci, sodstvo itd... Na terenu pa je kot je.
Lej kuhaček, čeprav je odstopil je samo čenjica na vrhu. Stanje pa je povsod bolj klavrno. Spodnja slika pa je odraz vaše strokovnosti, zgleda kot na ovčjem balu.
Ahilovc dobro pravi, če policija ne ukrepa, pokličite policijo...
by the way si že dobu klimo?
Poglej priponko 101970
Problem je neizvajanje obstoječe zakonodaje.Kar pomeni da je z zakonodajo nekaj hudo narobe narobe
Sej jo pozna in to menda zelo dobro. Če so info točno, ima celo otroka s ciganko....Se je novi obraz Prebilič že kaj oglasil? Navsezadnje je bil župan Kočevja in bi moral problematiko tudi dobro poznat....
Taman, ko je hotel poštimati kočevsko problematiko so ga poslali v prekomando.Se je novi obraz Prebilič že kaj oglasil? Navsezadnje je bil župan Kočevja in bi moral problematiko tudi dobro poznat....
Macedonija ne poznam, niti nisem nikjer blizu in mi ni pri srcu. Poznam ga iz medijev in njegovega delovanja tudi na področju urejanja ciganske problematike. Tudi nisem vključen v reševanje te in je ne poznam. Ampak sem vseeno imel v ozadju možganov, da je pa ta tip nekaj delal za reševanje tega.Model a ti razumes da meni ocitas to kar sam pocnes?
Zdej to da ti je Macedoni ocitno pri srcu se ne more bit povod da mene obtozujes za stvari ki jih nisem storil. Pejt se enkrat prebrat post od kameleona in potem moj komentar. Tu se je zame zgodba z macedonijem koncala, ti si se pa vzgal in mi natresel cel kup neresnicnih ocitkov.
in pocasi nimam vec energije ti odgovarjat na nove in nove pamflete kjer mi ocitas stvari ki jih nisem ne napisal, ne izrekel in niti ne mislil
Janez se je v svojem odzivu hvalil, kako je v red spravil Strojane, v resnici je problem samo preselil.