OKvirji pa kar po starem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.177
5.518
113
  • Haha
Reactions: visek_izobrazbe

erikson

Guru
25. avg 2007
21.771
5.702
113
Predvolilnega časa je konec, na vrsti je realnost.


Na družabnem omrežju občine Brežice so pojasnili, da se je občinski svet seznanil z resnim incidentom, ki se je zgodil danes zjutraj na OŠ Velika Dolina, ko je romski učenec napadel osmošolca v razredu. Ta je bil zaradi hudih poškodb in šoka odpeljan v Splošno bolnišnico Brežice, njegovo stanje je resno.
Ravnateljica Anja Zevnik je povedala, da od današnjega dne ne more zagotoviti 100-odstotne varnosti otrok in zaposlenih v šoli, počutijo se nemočne. Starši se bojijo poslati otroke v šolo, večinsko prebivalstvo se umika nasilnim posameznikom v kraju.
Župan Ivan Molan je nemudoma poklical policijo in varnostno službo, ki bosta od jutri zjutraj pri OŠ Velika Dolina do konca šolskega leta skrbeli za varnost učencev in zaposlenih. Direktor ZD Brežice je zagotovil tudi psihološko pomoč otrokom in zaposlenim, ki jih je napad v šoli pretresel. Župan je povedal, da v občini Brežice beležijo porast kaznivih dejanj Romov, zato bo sklicana izredna seja Občinske sveta Občine Brežice s predstavniki pristojnih institucij, saj je občina z zakonodajo omejena na področju zagotavljanja varnosti.
 
  • Jezen sem
Reactions: Kamele0N

kemb

Majstr
7. okt 2018
721
728
93
Golob in politika se bosta morala zbuditi in začeti reševati problem ciganov. Počasi bo prepozno, ko bo domačinom prekipelo. In kdo bo potem kriv za posledice? Dolga leta nazaj so bili problem Strojani, kateri so sedaj prebivalci Ljubljane...