OKvirji pa kar po starem

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Katero cigansko naselje je tole ? Precej neurejeno tole zgleda.
Posnetek zaslona 2023-05-22 183928.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
Te so pa sigurno civili ker...

Zaradi njihovega početja bodo obveščeni starši, pristojni center za socialno delo in okrožno državno tožilstvo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.098
113
Mogoče bi se morali resneje ukvarjati tudi s tistimi, ki od takih tatov kupijo ukradeno robo. Taki ne rabijo kosilnice in orodja zase, temveč prodajo naprej. Mogoče celo vnaprej znanemu naročniku.
Res pa je, da je to zelo težko ugotavljati in dokazati, da je nekdo vedel, da gre za ukradeno blago.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
Mogoče bi se morali resneje ukvarjati tudi s tistimi, ki od takih tatov kupijo ukradeno robo. Taki ne rabijo kosilnice in orodja zase, temveč prodajo naprej. Mogoče celo vnaprej znanemu naročniku.
Res pa je, da je to zelo težko ugotavljati in dokazati, da je nekdo vedel, da gre za ukradeno blago.
Ko ti nekdo ponudi motorko za 50 EUR,rabljene na bolhi pa stanejo 500eur težko zanikas da ne veš da je ukradena...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113

92-letnika zasledovali od banke in mu ukradli deset tisočakov​

Dvanajstega maja dopoldne se je 92-letni gospod v Črnomlju odpravil po opravkih. Eden od njih je bil obisk banke, kjer je dvignil več kot deset tisoč evrov. Tam je bila tudi ženska, ki je opazila, da ima gospod pri sebi večjo vsoto gotovine. »Počakala ga je pred banko in hodila za njim, o čemer je po telefonu obvestila še dva sostorilca. Vsi trije so izmenično spremljali oškodovanca, ki je hodil po opravkih,« so sporočili s PU Novo mesto. Ko se je 92-letnik odpravil peš proti domu, mu je eden od njih iz rok iztrgal vrečko z dokumenti in denarnico z denarjem ter pobegnil.
Črnomeljski policisti so zagnali preiskavo, z odredbo sodišča pa nato na naslovu bivanja osumljene trojice v romskem naselju Lokve opravili hišne preiskave. Našli in zasegli so več mobilnih telefonov in manjšo količino droge. Po zaključeni preiskavi jih bodo ovadili.

• Žalosti me
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.122
16.342
113
Po pravici povedano, tudi jaz ne bi upal na šalterju dvigniti 10 jurjev, tako da vsi vidijo.
Takšni (po)dvigi so konkretno bolj tvegani od povprečnih in da je to izvedel starček brez kakšnega spremstva družinskega člana ali koga drugega je res izjemno nespametno.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N