OKvirji pa kar po starem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
Sem ugotovil da sem po release updateu izgubil certifikat.....sem ga uploadal....šlo dalje...

Sedaj pa SI-PASS serje z geslom...kljub resetu....zrihtam popoldne

Kamele0N

23. jul 2008
42.432
5.660
113
Evo done....

Hvala zoom hermann in bizi

Sherajte to med kolegi.......v 2h dneh je bilo oddano v povprečju samo med 40-55 pobud (varira od pobude do pobude)

Škoda da poleg ne piše točno za kaj se gre....ampak veš samo če si informiran!

jello

Guru
22. sep 2008
10.281
3.907
113
Ne bo prvič in ne bo me pred njim ubranil tvoj certifikat, še manj butalski župani s poceni populističnimi fintami. So vas pa vsaj nakurli, tudi to šteje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
Gasilci in reševalci redno dobivajo kamenje...

glede referendumske pobude

Podpora volivca pobudi za vložitev Predloga zakona o dopolnitvi Zakona o socialno varstvenih prejemkih

Podpora volivca pobudi za vložitev Predloga zakona o dopolnitvah Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih

Podpora volivca pobudi za vložitev Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o voznikih

Podpora volivca pobudi za vložitev Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o urejanju trga dela

vsi ti predlogi, kjer so pobudniki župani iz JV
Mag. Gregor Macedoni, Janez Kerin, Jože Simončič, Jože Kapler, Mateja Povhe, Martina Legan Janžekovič, Andrej Kavšek, Polona Kambič, dr. Vladimir Prebilič, Samo Pogorelc in Ivan Molan

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
10.281
3.907
113
Torej manj takih idej.....in veČ jellotov v vsako vas ki meji s cigani? Je to tvoj predlog?
Jaz samo trdim da predlogi nad katerimi se navdušujete ko mutavi ne rešujejo nič in da niso nič drugega kot poceni populistično kurjenje butalcev. Moj predlog? Ha, šaljivec. Smrtno kazen za vožnjo brez izpita, evo. Klikni zdaj. Imaš kaj proti in zakaj? Predlagaj če sam veš bolje od butalcev. Če ne veš samo ploskaj dokler ne odpadejo roke.

Z RL imajo predlogi toliko veze kot tole nabijanje. Ampak važno da delate nekaj za narod. Kot šenčurjani, ki so z vilami branili baumax.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Kamele0N

23. jul 2008
42.432
5.660
113
Jaz pa mislim da če jim oklestiš socialo če delajo peesdarije.....da bo to kar dobra motivacija za boljše obnašanje!

Saj ti bi se tudi lepše obnašal če bi imel naprimer električno ovratnico....bi ziher manj lajal!

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
Jaz pa mislim da če jim oklestiš socialo če delajo peesdarije.....da bo to kar dobra motivacija za boljše obnašanje!

Saj ti bi se tudi lepše obnašal če bi imel naprimer električno ovratnico....bi ziher manj lajal!
Če bi jim volilno pravico vzeli, se potem ne bi župani tolk slinili okoli njih pa jim naselja na črno rihtal ...
Socialo pa dajat ampak samo pod strogimi pogoji, nekaznovanost, brez policijskih zaznamkov (male kraje, prekrški,...), otroci obvezno v šolo,...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.537
7.053
113
To sem prebrala... A se da konkretno te predloge kje prebrati ali naj prebiram raznorazne povzetke, obnove in interpretacije...

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.171
1.157
113
Hmja, po stari slovenski navadi bo iz teh predlogov, če bodo slučajno sprejeti, spet en jajc nastal.

Recimo, da res nekako spravijo vse male cigančke v šolo. O veselje, za vse ostale učence in učitelje in starše. Ko imaš v vsakem razredu 5 takih, ki v šolo nočejo, ampak morajo tam biti, sicer bodo doma tepeni. Ker foter ne bo dnarja za alko dobil. In dodaj še to, da imajo pri vsakem od teh otrok doma kakšno pištolo. Le kaj bi lahko šlo narobe.

Ldo bo recimo beležil prisotnost teh cigančkov v šoli? Učitelji, socialna delavka? Ja seveda, se bo učitelj po pouku zaj*aval s fotri, ki jim bodo grozili. Raje tisto kljukico označi, pa ima mir. Tudi v šoli, ker v razredu ne bo motilcev pouka.

Enako za bejbo na CSDju. A misliš, da bo izdala odločbo o zmanjšanju nakazila, pa se še podpisala spodaj?

Vse te zadeve bi moral voditi nek zunanji, neodvisni, avtomatiziran sistem. 1xtedensko kontrola v razredu, en policaj, magari pride iz Lj. Potem pa podatke v računlanik, izpiše odločbo, spodaj podpis ministra.

Sicer pa ja, podpiram spremembe, predlagani zakoni grejo v pravo smer. In po mojem mnenju lahko okvirje le s finanančnimi ukrepi malo prizemljijo.