Seveda...ljudje mislimo različno, nekateri tudi kokakamale nimajo za idiota
a ni to ta čar, ki poganja politiko. razlicna mislenja in razmisljanje o cimbolj butastih nadimkih...
Seveda...ljudje mislimo različno, nekateri tudi kokakamale nimajo za idiota
Ok, tole pa lahko izusti samo popoln retard... nisem še dovolj dolgo na forumu, da bi poznal vas forumaše, sam tole pa sploh ni druge variante.Nevem kaj je tako strašnega pri Woke politiki. Kdo res tako trpi zaradi tega?
Si pa našel pravi forum zate.Ok, tole pa lahko izusti samo popoln retard... nisem še dovolj dolgo na forumu, da bi poznal vas forumaše, sam tole pa sploh ni druge variante.
Očitno. Ste zbrani vsi kle.Si pa našel pravi forum zate.
Ne mi. Vas ubogih ki ne morete spati zaradi gejev in lezbijk
no nekateri ki ga forumsko "poznamo" še iz suxa, lahko povemo, da je bitch nekoč bil čisto kul dec, zajebant, dokler ni silom prilike spoznal večkratne ministrice in preCednice vlade in od takrat nema više frke pri njem. Ni več heca, samo še levica, komunisti, kokamala pa bajta na samem.Ok, tole pa lahko izusti samo popoln retard... nisem še dovolj dolgo na forumu, da bi poznal vas forumaše, sam tole pa sploh ni druge variante.
Saj. Respect.Medtem, ko se eni slinite, on ukrepa!
Meni se pa zdi da sm bil včasih bolj zajeban hahano nekateri ki ga forumsko "poznamo" še iz suxa, lahko povemo, da je bitch nekoč bil čisto kul dec, zajebant, dokler ni silom prilike spoznal večkratne ministrice in preCednice vlade in od takrat nema više frke pri njem. Ni več heca, samo še levica, komunisti, kokamala pa bajta na samem.
Te mi pa prosim napiši kako na kakovost tvojega življenja vpliva ta Woke politika? A ste jezni ker treba zamašek obračat.Ce mislis, da so glavni problem woke agende lezbike in gayi.. nevem. Se kar motis.
Ta odgovor je pokazal, da v bistvu nimaš pojma, kaj woke sploh pomeni. Retard, kot sem že imel mnenje, sedaj potrjeno. Ajd, uživaj v basnih.Ne mi. Vas ubogih ki ne morete spati zaradi gejev in lezbijk