Okrvavljen Trump - Varnostni incident na zborovanju

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Do na nekdo nima dlake na jeziku se ne pomen nič. To je najlažje. Sploh pri tokih bedarijah.
Vance je pa še hujši. Bolj govori več bedarij izusti. Kak neki ne najbolj inteligenten jock.
Daj te nekaj primerov...vance tud meni ni lih vsec, sem ga samo primerjal s kokamalinim izbrancem.

Pojem brez dlake na jeziku ni kar tako.

Rep lahko tako govorijo, dem pa pac ne, ker delajo prehude stvari, zacensi z woke politiko, ki tam dirigira vse.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.296
1.540
113
Nevem kaj je tako strašnega pri Woke politiki. Kdo res tako trpi zaradi tega?

Sposoben kader, ki ne dobi mesta na fakulteti/službi, ker so tja "morali" vzeti enega po kvoti.

Svoboda govora.

Normalni ljudje, ki so proti temu in so neprimerno glasni izgubljajo službe, kariere, sponzorje itd. Da ne govorimo po krivo obtoženih v me2, pa čeprav jih na koncu sodišče oprosti.

IQ, ko spremljaš kaj delajo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Na zavajanje in pohabljanje otrok se tudi ne sme pozabit. Le-ti so imho ene največjih žrtev retardirane in samouničevalne woke miselnosti.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Namesto da bi se čudil Trump/Vance cringe govorom. Kak 10 let stari otroci. Kamala je neumna. Walz laže. Naj raje pogledajo sebe pa povejo kaj so oni lepega naredil. Majkemi da bi govor za Trumpa lahko pisal otrok

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Pa veš, za kaj je tukaj šlo ne? Ali si ves kripto pozabil, odkar si prodajal btc za 9k za keš?

Kakorkoli obrneš, republikanci imajo letos dva manjša bedaka na izbiro, kot demokrati, ki imajo pa dva orng bedaka.

Zanimivo bo opazovat, kako bodo demokrati to speljali na volitvah, sem kar prepričan, da bo kokamala zmagala.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Ateis in jest5

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vem kej je bilo. To se vedno ni razlog da govoriš kak neksi otrok. No sej je tak velik otrok

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah letos je res ekstrem proti ekstremu. Je bilo za pričakovati po vseh bedarijah ki jih je Trump sproduciral letos

• Haha
Reactions: SamSvoj

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
:valjamse:

Ok lej...še enkrat...sem že napisal... malo čudno je da pišeš take in to ti, ki v življenju zelo verjetno nisi skupaj spravil nič, o trumpu, ki je spravil skupaj to kar ima iz podarjenega milijona ali 10ih...vmes bankrotiral, pa na novo...pa ti sploh veš, koliko energije in časa gre za tole? To ni 8urni šiht in noge na kavč.

Tako da že zaradi tega...ali pa vsaj napiši, kje je težava....to da je butl, pač ni neka utemeljitev tvojega sovraštva....(itak čudno, tak hud levičar, pa nekoga tako sovraži)....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kje vidiš kako sovraštvo? Trump je butl. Pa ga zaradi tega ne sovražim.
Imeti butla za predsednika je pa druga zgodba.
Da ti nekdo ni všeč ne pomeni da ga sovražis.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in msenjur

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kokamala si je izbrala najboljsega kandidata. Clovek ki so ga poslali na misijo in je pustil sluzbo da ni rabil it in clovek, ki je podpisal mutilation processes...nekaj takega, poisci malo.
Clovek, ki je pravil, da je nosil tezko orozje v iraku a tam nikoli bil ni...dobrega si je vzela res.
Walz filed paperwork to run in February that year. he retired official in May and the battalion did not know about the deployment until July.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Mater, danes ne morem biti miren...

Štiri leta gledaš zombija za krmilom "najmočnejše" države na svetu - dobro, predsednik tam (ali skoraj kjer koli drugje) odloča samo o tem s katerim papirjem si bo obrisal rit - potem je pa Trump največji problem? Da ne zmaga na volitvah lahko prepreči samo huda naravna nesreča, vojna ali epidemija (ponovljen 2020). Ker samo take okoliščenine bodo lahko omogočile novo prevaro. Ker zombi v normalnih okoliščinah ne more zmagatati. Ne bi 2020 in ne danes.

Če Trump zmaga, bomo pa spet vsak dan gledali njegove "spodrsljaje" na dnevniku. Zadnja štiri leta pa lahko prešteješ na prste en roke kolikokrat so pokazali neumnosti zombija....

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth