noro a...
komaj čakam cybertaxije, upam da vlada ostane toliko, da to realizirajo, ker naslednja vprašanje če bo...
Imaš jih tudi tu več vendar so nevidni. Če ti vozi prepočasi mu dodaš "gas" in za nekaj časa preklopi v hitrejši profil. Enako z dodajanjem gasa "prevoziš" ustavljanje pri stop znakuTo je zaradi EU, samo profil 1 se uporablja, za hitrost, v us of A jih imajo 5
Podpišem, če ne bi bil za nesrečo potem odgovoren ti. Tako pa plačuješ 100 eur mesečno za neodgovorno avtomatiko, katero naj bi nadziral non stop ob tem, da za hitro reakcijo časa nimaš, ker roke niso na volanu, noge ne na pedalih, možgani pa na paši.Jaz pa pri Tesli vidim edino privlačno lastnost ravno avtonomno vožnjo. Daš na avtonomno in meditiraš... Dokler ne useka, seveda. Pol se zbudiš. ;-))
Kako si nesramen. Resnica boliPodpišem, če ne bi bil za nesrečo potem odgovoren ti. Tako pa plačuješ 100 eur mesečno za neodgovorno avtomatiko, katero naj bi nadziral non stop ob tem, da za hitro reakcijo časa nimaš, ker roke niso na volanu, noge ne na pedalih, možgani pa na paši.
Saj pravi vrtovec da pride cybercab k nam, tisto je non-S
Pusti politike.
Bi kdo od njih podpisal, da v primeru prve nesreče tudi nemudoma odstopi?
se strinjamza prste ene roke, ker je zadeva pač realno neuporabna ker moreš bit zbran poleg, tako da, pač nepotreben strošek.
je pa res, da parkiranje pred 15 leti ( jaz sem testiral mislim da še kakšnih 5 let dodatnih zraven) in danes je razlika. Takrat je al pa ni parkiralo...danes parkira... sicer ne še tako elegantno kot bi mogoče pričakoval a vseeno.
Temu se reče objektivna odgovornost.Saj pa za nesreče odgovarja tesla, al misliš da v usa ne poznajo odgovornosti? tam je še huje kot pri nas, te stožijo do kosti, če se zaletiš...