Vse drži, tudi to, da vsak živi kot se odloči.
Problem je v tem, da ste eni svinjsko glasni, ko pa zagusti pa družine drugam selite, itd. In ko se drek posuši, gremo spet nazaj v idiot mode.
Zakaj imajo hiše na krasu streho samo do zunanje stene in nič "nadstreška"? Zato, ker so kraševci skozi stoletja spoznali, da prej ali slej pride burja.Zdaj ce te prav razumem. Enkrat je tezava 2, 3 dni. Z moznostjo opt-outa. In tebi je to idiot mode? in ne, da na podlagi tega v naprej na zalogo podredis nadaljnih recimo 20 let bolj obremenjujoci alternativi, ker kaj ce se zgodi identicen (pa nikdar se ne) scenarij. To se ti zdi bolj pametno?!
Vedno mi ob takem razmišljanju pride prva na misel Thermana Laško, pa ne vem zakaj. ;-)
Ne, narobe razumeš.Zdaj ce te prav razumem. Enkrat je tezava 2, 3 dni. Z moznostjo opt-outa. In tebi je to idiot mode? in ne, da na podlagi tega v naprej na zalogo podredis nadaljnih recimo 20 let bolj obremenjujoci alternativi, ker kaj ce se zgodi identicen (pa nikdar se ne) scenarij. To se ti zdi bolj pametno?!
To glede sreče ti pišeš, jaz nikomur ne želim, da bi elektrika crknala, zato da bi jaz imel prav.Mani pa elektro trafoti in kandelabri... Kdaj bo elektrike zmanjkalo? Zdaj k je ze nekaj EV bi se to moralo dogajat, glede na napovedi strokovnjakov. No, pocakmo zimo (se eno), mogoce bo takrat vec srece.
To glede sreče ti pišeš, jaz nikomur ne želim, da bi elektrika crknala, zato da bi jaz imel prav.
Če prejšnji teden je v Nemčiji bilo rezmerje prodanih EV napram ICE 32,4%. Ta teden je moral biti bombastičen da so presegli prodajo ICE... Tako, da tale Delov članek si nekam utakni.![]()
Električni avtomobili bolj prodajani kot bencinski in dizelski skupaj
Največja evropska avtomobilska trga Nemčija in Francija pospešeno prehajata na električni pogon.share.google