Okolju prijazni avtomobili

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.457
896
113
EU
Ampak zakaj je sedaj to posebej izpostavil? Zakaj ravno avtodom, ki ga normalno 1x napolniš najbrž na štartu do Splita? V kakšnem kontekstu je to v tej temi Okolju prijazni avtomobili? :sprasujemse:

In zakaj si mi ti potem očital, da sem "pameten"?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.457
896
113
EU
Greš kamor ti hočeš in kadar ti hočeš, lahko pa tudi ne greš. Ti si gospodar vozila in časa, ne obratno. Celo pri avtodomu.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.682
3.933
113
Ampak zakaj je sedaj to posebej izpostavil? Zakaj ravno avtodom, ki ga normalno 1x napolniš najbrž na štartu do Splita? V kakšnem kontekstu je to v tej temi Okolju prijazni avtomobili? :sprasujemse:

Ker ves čas iščeš dlako v jajcu.

Lepo je napisal, da je na HR AC do Splita stal pol ure na črpalki, da je lahko natankal ICE - pač slab tajming na črpalki, se pa tudi jaz spomnim 10+ vozil na vsakem točilnem mestu v top sezoni na "selitveni vikend" in napačna črpalka, ker jih je kar nekaj in vedno se najde tudi manj obremenjene.

Na kratko: prepucavate se ekstremisti z obeh strani kot je omenil mtl.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.398
7.405
113
Ne poves nic drugega…torej ti si “suzenj” tudi ice ker ga gres filat vnaprej za dolgo pot. Razlika z ev je v tem, da ev pac filas na poti. Ice pa prej in mogoce tudi na poti, odvisno od avta

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.908
5.095
113

Evo tukaj imate novi problem za prepucavanje..... :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.457
896
113
EU
Ker ves čas iščeš dlako v jajcu.

Lepo je napisal, da je na HR AC do Splita stal pol ure na črpalki, da je lahko natankal ICE - pač slab tajming na črpalki, se pa tudi jaz spomnim 10+ vozil na vsakem točilnem mestu v top sezoni na "selitveni vikend" in napačna črpalka, ker jih je kar nekaj in vedno se najde tudi manj obremenjene.

Na kratko: prepucavate se ekstremisti z obeh strani kot je omenil mtl.
Poanta je, da noben z ICE ne rabi posebej it tankat do Splita. Tega se pač ne počne, če si iz Slovenije, le zakaj bi si to naredil :obesise:
Drugo je za turiste iz Skandinavije ipd. tisti pač morajo na tako dolgi poti nekje tankat in to je tudi najbrž tistih 10 revežev v vrsti, pa kakšen slovenski Joža vmes zgleda iz "posebnih razlogov":slinar::valjamse:

cormbreab-llama.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.457
896
113
EU
V tem kontekstu je najbrž mišljeno, da natankaš ICE na štartu preden greš na destinacijo, kar se meni zdi smisleno; ker če ne pravijo tuki čakaš okoli 55 vozilo v vrsti nekje na poti.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.526
7.629
113
Ne poves nic drugega…torej ti si “suzenj” tudi ice ker ga gres filat vnaprej za dolgo pot. Razlika z ev je v tem, da ev pac filas na poti. Ice pa prej in mogoce tudi na poti, odvisno od avta
Ne vem zakaj vsi zanemarjate, da na cilj pridete praktično v nulo? Obrat ali nujna vožnja nazaj ali naprej je malo otežena, se ti ne zdi?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.908
5.095
113
Ne vem zakaj vsi zanemarjate, da na cilj pridete praktično v nulo? Obrat ali nujna vožnja nazaj ali naprej je malo otežena, se ti ne zdi?
Se ti zdi?
Recimo Mercedes CLA 250+

Screenshot_20251117_135531_ABRP.jpg
Screenshot_20251117_135539_ABRP.jpg

Sedaj pa Ježek mode
Ne gre 300 kmh na uro končne.

Najdi primerljivega bencinarja ki Gre 300 kmh končne za 50000 €??
Razen xantije

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.398
7.405
113
Prvi nelegalno delujoč FSD v EU, pa še brez EU navigacije.
FSD 14.1.7, Cybertruck Foundation Series

Mali za slinit kar prinaša prihodnost.