Morda še ena informacije za zagrete sovražnike bencinskih črpalk. Verjetno živite v velemestih, kjer samo gledate, da vsa kdo ne oropa ali izprosi enega eura. Upam, da vam ne bo glave razneslo od te nerazumljive možnosti.
Morda se malo ustavite na lokalnih bencinskih na podeželju in poglejte, kaj se dogaja tam. V bistvu se dogaja skupno življenje, folk debatira, spije pijačo, itd. Ampak ne, to ni možno, da je nekomu pa všeč iti na bencinsko in tam morda izgubi še celo več čas, kot ga vi s polnenjem EV.
Samo je razlika, ki se jo precej dobro opazi. Recimo, EVjaši tapkate po telefonih ali sedite v avtih in buljite v telefon, ko se fila, nekateri ICEjaši pa zabijejo dlje časa na bencinski, ampak noben ni na telefonu, temveč se pogovarjajo, debatirajo.
Samo v razmislek.
Sem pa vesel, da ste vi zelo veseli in je to en od najboljših argumentov za EV, da vam ni treba več na bencinsko.
No, meni gre pa na živce filanje EVja vsak dan, ampak ja, sem čuden.
PS: To sem podal samo kot primer, tako da mi ni treba sedaj dokazovati, kako je pa to izjema in nimam pojma. Je izjema v velemestih, na podeželju pa počasi postaja pravilo, ker se nekateri bari in gostilne zapirajo in ostane le še bencinska. V bistvu mi pa dol visi, mi je pa prav zabavno brati popolnoma bedaste argumente za EV ali ICE. Ampak ja, očitno so možgani sposobni sproducirati vse možne neumnosti.