Tako je avtodom not prišel in ja do Splita se "starejši" avtodom pri normalni hitrosti in realni porabi 1x tanka..... Z dizlom, avtodomom, naredim okrog 500 km in na poti do Splita vedno tankam.
Tako je avtodom not prišel in ja do Splita se "starejši" avtodom pri normalni hitrosti in realni porabi 1x tanka..... Z dizlom, avtodomom, naredim okrog 500 km in na poti do Splita vedno tankam.
Ker ves čas iščeš dlako v jajcu.Ampak zakaj je sedaj to posebej izpostavil? Zakaj ravno avtodom, ki ga normalno 1x napolniš najbrž na štartu do Splita? V kakšnem kontekstu je to v tej temi Okolju prijazni avtomobili?
In zakaj si mi ti potem očital, da sem "pameten"?
Ampak zakaj je sedaj to posebej izpostavil? Zakaj ravno avtodom, ki ga normalno 1x napolniš najbrž na štartu do Splita? V kakšnem kontekstu je to v tej temi Okolju prijazni avtomobili?
In zakaj si mi ti potem očital, da sem "pameten"?

Poanta je, da noben z ICE ne rabi posebej it tankat do Splita. Tega se pač ne počne, če si iz Slovenije, le zakaj bi si to naredilKer ves čas iščeš dlako v jajcu.
Lepo je napisal, da je na HR AC do Splita stal pol ure na črpalki, da je lahko natankal ICE - pač slab tajming na črpalki, se pa tudi jaz spomnim 10+ vozil na vsakem točilnem mestu v top sezoni na "selitveni vikend" in napačna črpalka, ker jih je kar nekaj in vedno se najde tudi manj obremenjene.
Na kratko: prepucavate se ekstremisti z obeh strani kot je omenil mtl.

Še 100tič: od kdaj je polnjenje doma samoumevno?Moras pa it tankat prej si rekel![]()
Ne vem zakaj vsi zanemarjate, da na cilj pridete praktično v nulo? Obrat ali nujna vožnja nazaj ali naprej je malo otežena, se ti ne zdi?Ne poves nic drugega…torej ti si “suzenj” tudi ice ker ga gres filat vnaprej za dolgo pot. Razlika z ev je v tem, da ev pac filas na poti. Ice pa prej in mogoce tudi na poti, odvisno od avta
Se ti zdi?Ne vem zakaj vsi zanemarjate, da na cilj pridete praktično v nulo? Obrat ali nujna vožnja nazaj ali naprej je malo otežena, se ti ne zdi?
Polniš na destinaciji?Ne vem zakaj vsi zanemarjate, da na cilj pridete praktično v nulo? Obrat ali nujna vožnja nazaj ali naprej je malo otežena, se ti ne zdi?
Za 50 jurjev kupis 50 avtov z zmogljivostjo kot je prezentirana pri izracunu poti, pa še malo manj bo trajalo verjetnoSe ti zdi?
Recimo Mercedes CLA 250+
Poglej priponko 102335Poglej priponko 102336
Sedaj pa Ježek mode
Ne gre 300 kmh na uro končne.
Najdi primerljivega bencinarja ki Gre 300 kmh končne za 50000 €??
Razen xantije
Če ti pa tako gre v nos, ker eni tankajo svojga dizla pred odhodom na pot. A ni to še bolj kritično?Polniš na destinaciji?
ziher , mogoče na Kitajskem v EU ziher ne ker je že normalni golf 30000 eur plusZa 50 jurjev kupis 50 avtov z zmogljivostjo kot je prezentirana pri izracunu poti, pa še malo manj bo trajalo verjetno
Mogoče te bo v pol ure vlečna služba pobrala.Za 50 jurjev kupis 50 avtov z zmogljivostjo kot je prezentirana pri izracunu poti, pa še malo manj bo trajalo verjetno