Ne eno ne drugo ni okolju prijazno.In kaj imajo hiše z novimi fasadami zveze z okolju prijaznim avtomobilom
Nekje se je treba hvalit.In kaj imajo hiše z novimi fasadami zveze z okolju prijaznim avtomobilom
2 od njih sta sicer PHEV, ampak jebiga. Se zgodi. Imamo tudi v krogu 500 m od mene eneih 25+ SE na objektih.Kaj pa ste to zaena komuna? Da je 8 baterijskih avtockov v 200m? Jaz poznam pol Slovenije, pa vem samo za 3 ljudi ki imajo to
Ne vem, razvila se je dabata strosek flat-hisa...In kaj imajo hiše z novimi fasadami zveze z okolju prijaznim avtomobilom
No, sva že bližje.Stari ne seri. Kje sem napisal, da škatlice ne maram? Sam ti to prodajaš kot neki najnajnaajjačega po leseni žlici, gre pa za navaden krmilnik, s podobnimi možgani kot ena sodobna regulacija ogrevanja. Kot si že ugotovil, brez konkretnega vlaganja v omrežje podkrepljeno s podobnimi škatlicami, vlaganja v proizvodnjo, ti te škatlice ne bodo prav nič pomagale, ko bo kritična masa preklopila izključno na elektriko. Kle pa vidiš da jim ni jasno, da brez elektrarn, tud sončnice en klinc pomagajo. Me pa zanima kako bo šlo v situaciji, ko se bo 30 škatlic fajtalo za wate iz trafota letnik 73, ko bo v vseh bajtah treba dva avta nafilat, večerjo skuhat, toplotne bodo šibale, kak fen bo žena rabila in kako se bo zmenil še 100 trafotov za wate iz dslnovoda iz leta 70.
Mogoče že kje vidiš kaka konkretna vlaganja v omrežje? Kako vidiš filanje EVjev v BSu recimo? Maš tud za to kako škatlico na lagerju, al bo treba začet kable vlečt pred montažo škatlic.
To mora pa bit neka čudna slovenska matermatika. Kjer so vsa stanovanja po defaultu luksuzna športna premijska.Stanovanje je v povprecju VEDNO drazje od hise. Jaz za stan 120m² na obrobju Lj pozimi dajem 600 za stroske. Kolega s hišo 300m² 200m od mene daje max 400.
Zakaj pa to?Ok, se opravičujem, če si vzel preveč osebno.
Streho in fasado bo v recimo 30ih letih potrebno zamenjati. .