Okolju prijazni avtomobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.782
7.150
113

Across the first two months of 2025, new battery-electric car sales grew by 28.4%, to
255,489 units, capturing 15.2% of total EU market share. Three of the four largest markets in
the EU, accounting for 64% of all battery-electric car registrations, recorded robust double-
digit gains: Germany (+41%), Belgium (+38%), and the Netherlands (+25%). This contrasted
with France, which saw a slight decline of 1.3%.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.951
1.058
113
V bistvu nikol takrat al pa zlo mal. Ko delam delam, ko mam cas pa telefon drajsam (popoldne pretezno). Drgac ni nc. Smo si drugacni.

22. jul 2007
13.842
1.869
113
124
Pri nas zapirajo ker ni zanimanja, hrvati bodo pa turiste lupili ;)

• Všeč mi je
Reactions: darjan

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.508
1.286
113
Vrhunska primerjava. Za prepoved kajenja ni blo treba ničesar naredit. Zaenkrat inštitucije ki jih omenjaš še ničesar niso naredile v smeri zagotavljanja pogojev za to za kar ste se odločil. Fajn gre ta tvoja demokracija.
Smo se odločili (in ne ste se odločili). Spet: tako deluje demokracija. Tako moja kot tvoja, ker, kolikor razumem, živiva v isti državi (in EU).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.508
1.286
113
Kot družba smo se mi je qurac odločili, kar se vidi v prodajnih številkah evjev. Odločila se je politika na podlagi fiktivnih zgodbic o reševanju sveta z evji. Ampak raja teh zgodbic ne kupi
Politike smo izvolili mi (tako deluje demokracija) in oni so v našem imenu to določili (spet, tako to pač deluje). Torej smo se mi odločili. Lahko bi večinsko izbrali take, ki se ne bi tako odločili, in to bi pomenilo, da smo se odločili priti EV. Pa jih nismo ...
Če pa komu ne paše tak sistem, pa naj se da izvolit in ga spremeni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.508
1.286
113
Vidim da se spoznaš...daj spomni me, kje na glasovnici je bila za obtožiti Ursula? Kje so bili za obkrožiti člani komisije? Res se ne morem spomniti.

In ta "demokratično" izvoljena čarovnica nam s svojo neizvoljeno komisijo diktira vse, vedno bolj v avtoritarnih solo potezah.

Na demokratičen način je prišla na prestol točno na isti način kot xi jinping....z izvolitvijo znotraj partije. Razlika med brusljem in pekingom je samo še v tem, da se eni motajo v demokratični celofan, drugi pa stojijo za tem kar so....avtoritarni, neizvoljen režim
Odločili smo se za EU z njenimi pravili. In v teh je jasno napisano, kako se pride do položaja Ursule. In, si moreš mislit, potrdit jo morajo evroposlanci. Točlno ti, ki jih voliš. Če nočemo Ursule, pač izvolimo poslance, ki je ne bodo potrdili (oz. kogarkoli, ki ima enake načrte kot ona).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.361
6.615
113
Odločili smo se za EU z njenimi pravili. In v teh je jasno napisano, kako se pride do položaja Ursule. In, si moreš mislit, potrdit jo morajo evroposlanci. Točlno ti, ki jih voliš. Če nočemo Ursule, pač izvolimo poslance, ki je ne bodo potrdili (oz. kogarkoli, ki ima enake načrte kot ona).
No pa se skoraj vsi strinjamo da je EU skrenila iz razumne poti. Neglede koga smo volili.