Okolju prijazni avtomobili

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Tud zate bo kak grenek bombonček, ker če bo šlo takole naprej ti tud SE ne bo pomagala. Sedaj si pač na veliko boljšem, še posebno zdaj, ko si dodala edino logično stvar paketu.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
Kalbo ni tok jamrac kot Kacinček. Boste že še videli, varianta...

sedaj si pač na veliko boljšem, še posebno zdaj, ko si dodala edino logično stvar paketu.

...jaaaa.... In to ostajas na slabsem zakaj. Iz ciste požrtvovalnosti, da ne bo omrezje pocepnilo. Za druge, za mene, nehvaležneše?

Kot, da je težko iz ortofota določit število in moč panelov in to ustrezno oharaćit.

Moc je malo težje. Zakaj bi pa pa sploh to delal, pa ne vem. Očitno ostaja še denarja, ce za take nepotrebne neumnosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Kacinček :valjamse: :valjamse: :valjamse: Dobra.

Odgovor na vprašanje je pa preprost, zaradi nekaterih odločitev v preteklosti to zame ni mogoče. Če bi bil v tvoji situacji bi se vozil in grel na štrom že precej dlje od tebe.

PS: Edin kuhat na štrom bi se mogu pa res navadit.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
Vprašanje je bilo, zakaj zapravljati cas in resource za ortofoto bilokaj? Vsi smo vse podatke dali, da so nas priklopili - velikost, katere panele, koliko njih, kateri inverter. Ni treba nic ortofotocogumigu.

kalbo
Vsak je svoje srece kovac.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.027
3.728
113
Vprašanje je bilo, zakaj zapravljati cas in resource za ortofoto bilokaj? Vsi smo vse podatke dali, da so nas priklopili - velikost, katere panele, koliko njih, kateri inverter. Ni treba nic ortofotocogumigu.

kalbo
Vsak je svoje srece kovac.

Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična partija, srečo si lahko človek ustvari samo sam.
Edo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Saj zato sem pa zmeden. Zakaj potrebujejo še nukico zraven, če pa že imajo tak ultra eko, fuLL pucen sončnice.
Boš razložil ali odgovarjal le z vprašanji?

Jaz mislim da so razkrili največji misterij tega desetletja...ko ni sonca, ni štroma. Pri nas še bomo rabili kako desetletje, da pridemo do tega spoznanja

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Jaz mislim da so razkrili največji misterij tega desetletja...ko ni sonca, ni štroma. Pri nas še bomo rabili kako desetletje, da pridemo do tega spoznanja
Kakšen misterij? Še baterijco cukneš zraven in evo, si zelen in samozadosten. :evil:
Ni brezvezni jamranje. Ima prav. Za vse ne bo... Za prve bonboncki, za za zadnje kazen. Takrat ta prvi ze druge bonboncke jedo.

Na kateri temi, je povsem vseeno, recept je vedno enak.
No vidiš, tukaj se pa meni zalomi. Žal obstaja v Sloveniji veliko družin, ki si ne morejo privoščiti bonbončkov. In potem pridemo do absurda, da revni subvencionirajo bogate.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
Hno ja... Revni nikogar ne subvencionirajo, samo bunijo, ko ne dobijo vsega, kar se tala, ampak malo najde pot nazaj do tistih, ki plačujejo vsa takala jajca... Tako, da si lahko glede tega pomirjen.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Ne rabiš skrbeti zame.
Da pa te moja dikcija ne bo motila (imaš prav, striktno po dikciji revni res nikogar ne subvencionirajo), se bom popravil. Vedno revnejša spodnji in srednji sloja subvencionirata zgornji srednji in bogati sloj. Ki imata v rokah škraje in platno (obvladujeta politiko). Zakaj pa misliš, da si dobila toliko denarja nazaj pri Tesli? Ker je bilo tem svinjam preveč plačevati boniteto in enostavno jo odbiti niso mogli (bi se verjetno zgodila ulica), potem so pa zapakirali v eko EVje. To je to.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Hno ja... Revni nikogar ne subvencionirajo, samo bunijo, ko ne dobijo vsega, kar se tala, ampak malo najde pot nazaj do tistih, ki plačujejo vsa takala jajca... Tako, da si lahko glede tega pomirjen.
Ne vem, če bi se ti zdele vozila s Teslo, al pa se šla jeben net metering, če bi živela v bloku. Pač te sreče kovač je kar lep odstotek Evropejcev in ta del, od kje mislijo nardit in spravit štrom za polnit električne igračke do teh ljudi, nam nekaterim ni jasen.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.782
113
tako je, socialac iz bloka težko pobegne, tako da ga že tole pahara...potem je odvisen od blokovskega ogrevanja, zmaga s plinom in potem tako dalje... net metering odpade, za električarja tak nima, niti nima kje polnit...tako da je gotof... sicer pa gdo mu je krif.