Drugace bodo co2 kuponi padali in kazni, saj vidis kako malo EVjev je pri nas.
Hrvaška pevka Severina je dejala, do so jo pripadniki srbske policije pridržali na meji ter jo spraševali ... o tem, zakaj je podprla demonstracije proti izkopavanju litija v Srbiji.
36%. At least get ur facts straight.Meni ne, nisem obremenjen z nobeno znamko. Poznam pa enega bolnika, ki v vsakem drugem postu, vsaj na 2 forumih omenja MG4.
Ta tip pa mislim da ima resne probleme v življenju.
Aja, si vedel da ti bo bruseljska čarovnica na kitajski šrot nabila 40% carine?
Ignoranca in strahNe razumem...zakaj co2 kuponi, kazni, represija, subvebcije, prepovedi, če pa je bojda superiorna tehnologija in vedno cenejša?
Še noben od vas ev bolnikov mi ni dal odgovora na to preprosto vprašanje.
Zato da se izrine inferiorna tehnologija... Predvsem so problem razni stevoti, k jim je 50 letno vdihavanje svinca naredilo nepopraviljve škode na živčevju...Ne razumem...zakaj co2 kuponi, kazni, represija, subvebcije, prepovedi, če pa je bojda superiorna tehnologija in vedno cenejša?
Ne razumem...zakaj co2 kuponi, kazni, represija, subvebcije, prepovedi, če pa je bojda superiorna tehnologija in vedno cenejša?
Vidim, da EV fanatiki kot ponavadi lepo zavajate/lažete.Zato da se izrine inferiorna tehnologija... Predvsem so problem razni stevoti, k jim je 50 letno vdihavanje svinca naredilo nepopraviljve škode na živčevju...
Glede na to, da je edini resni proizvod EV več ali manj Tesla, dvomim, da so se oni zajebavali s slovensko vlado...Subvencija gre za 1500€ gor, cena avtomobila tudi za 1500€ gor.... Končna cena uporabnika ista kot prej.... Avto lobisti delajo na polno.... Naša vlada pa kot zgleda so noji z glavo v zemlji
Ja? Pravis, vijolce ven letijo? Ne vem zakaj pol k tecem, kolesarim, tako cudno smrdi za avti? Pa ceprav se same 'marke' mim pelejo (bmw, audi, folksvagn, volvo, renault...), za vsakmu drugac smrdi, ne disi. Te tvoje 'ciste' pravljice ne pijejo vode, pa kolkr si ze zejen. V najbolj onesnazenih mestih prav, a takih je par. Bistveno vec je onih, kjer ti isti super cisti heh avti se vedno svinjajo okol sebe. Ampak ja, si povedal svoje ne? Sluzbo si ze zamenal?Vidim, da EV fanatiki kot ponavadi lepo zavajate/lažete.
Svinca ni več v gorivu že nekje od okrog začetka 1990ih.
Verjamem pa, da to dejstvo niti ni pomembno za vas. Kot tudi dejstvo, da v najbolj onesnaženih mestih ICEji puhajo v zrak čistejši zrak, kot ga sesajo.
Poanta je nov.Nevem kaj ti vohas. Noben nov avto (nepokvarjen) ne smrdi. In nimas sanse da locis dizla od bencinca.