Ja, polna sta z najboljim žaljivk. Zanimivi ste verniki, predvsem pa agresivni do amena. Začelo se je, ko je bil en zgoraj zelo ponosen, kako on gre z napredkom in ma sončnico na strehi in se vozi na štrom in da on proizvaja več kot porabi, mi ostali smrtniki se pa prevažamo na dinozavrsko tehnologijo. Super zanj in za vas, ker gre eno z drugim, če si ujel subvencijo. Sam ne si pa delat utvar, da je to neka nova tehnologija in da zarad sončnic ne rabimo elektrarn, takih na vodo, ali paro, al pa da ti itak kuriš viške, ki so ti jih pokradli poleti. Človeku odgovorim, naj poizkusi off grid, pa ti uletš, da gre lahko off grid, če pozim kuri nafto, drva itd...Sem omenil SE+majhno pipico iz omrežja, samo če so nekateri funkcionalno nepismeni in notri privlečejo ideje o baterije kot sezonski hranilnik pa ni moj problem.
Ko smo se tam nekje istega leta mi ukvarjal z gradbenim dovoljenjem in obrazložitvami za off grid komunikacijski objekt tud 99% ljudi ni vedelo kaj je sploh vetrnica, baterije in sončni panel, zdej so pa vsi brihtni, da se kr kadi.Ne ne in ne.
Ko sem jaz 2008 montiral TČ, 99% ljudi ni vedelo kaj to je, vključno z državo
A to je ta finta. Moja Škoda superb je v bistvu Audi A6Superb L&K 2.0 TDI
dodatna oprema
Asistenčni paket Plus
Družinski paket
Infotainment 13" Plus
Zimski paket Plus
Cena 48.238,42 € (limizina je 47.088,35 € ) Malo sem upošteval popusta pri zgornji oceni, pa mislim, da bi se dalo več kot 3k dobit.
Priključni hibrid je pa 52.312,53 €
A ko bo arafat zaprl pipico, se bomo še naprej vozili na bencin in diesel? Bo kruta realnost, kot je bila v Angliji ko so cisternarji štrajkali.Ko smo se tam nekje istega leta mi ukvarjal z gradbenim dovoljenjem in obrazložitvami za off grid komunikacijski objekt tud 99% ljudi ni vedelo kaj je sploh vetrnica, baterije in sončni panel, zdej so pa vsi brihtni, da se kr kadi.
Of grid objekt je fajn, ko so razmere, ko pa enkrat razmere ugasnejo, so pa baterije hitro prazne. Kruta realnost.
Bomo z norveške poceni uvažal, tam jo itak ne rabijo ker je šlo že vse na elektriko.A ko bo arafat zaprl pipico, se bomo še naprej vozili na bencin in diesel? Bo kruta realnost, kot je bila v Angliji ko so cisternarji štrajkali.
Edini vir v Evropi, ki ga imamo sami "dovolj" je Štrom iz raznih virov.
A ko bo arafat zaprl pipico, se bomo še naprej vozili na bencin in diesel? Bo kruta realnost, kot je bila v Angliji ko so cisternarji štrajkali.
Edini vir v Evropi, ki ga imamo sami "dovolj" je Štrom iz raznih virov.
A to je ta finta. Moja Škoda superb je v bistvu Audi A6
Moja spužva nad nosom je očitno manj sitasta kot tvoja.Dajva malo vklopit tisto spužvo nad nosom in skupaj razmislit: zakaj bi arafat zaprl pipico, ki mu državo gor drži in omogoča ljudstvu da so siti? Ker lačni ljudje znano radi obglavljajo diktatorje...
zakaj točno potem naftarje v opankah podpiramo?Bomo z norveške poceni uvažal, tam jo itak ne rabijo ker je šlo že vse na elektriko.
Sicer toliko nafte kot rabimo za osebna vozila v EU proizvede že neka nepomembna naftna država kot je recimo Madžarska, pa imamo poleg madžarov še par EU izvoznic nafte. Skratka ko se pipica zapre je najmanjši problem osebni promet oz. če ne bo za moj avto potem verjemi da tudi elektrike ne bo več v kablih ker bo kolaps sistema.
zakaj točno potem naftarje v opankah podpiramo?
...in alternative ni in ni je videti na obzorjuKer je nafta za uporabo v osebnih vozilih v EU še najmanjši problem.