Prepovedano je tudi pošiljanje majlov med vožnjo. A veš, to kar ti počneš160 je prepovedano po naših AC, napeljuješ folk k kršenju zvcp ? ali potrjuješ da sam to počneš?
Bruselj namerava zvišati carine za kitajska električna vozila na od 17 do 38 odstotkov
Evropska komisija je Peking obvestila, da namerava s 4. julijem uvesti dodatne carine na uvoz električnih avtomobilov iz Kitajske, ki bi lahko znašale do 38,1 odstotka. Poteza bo verjetno sprožila povračilni ukrep Kitajske.www.rtvslo.si
To je ta svobodna ekonomija, USA style. Ko ti gre slabo začneš omejevati konkurenco.
Tako je prav. Kitajski polizdelki ne sodijo v eu
Samo goriva se enako “obdavci” kot je elekrika pa je ze zacetek. Potem pa samo visanje cene le-teh pa bo. Me zanima kdo bi se vozil ICE ce bi bil liter 4-5€
Tako je prav. Kitajski polizdelki ne sodijo v
Ajde razloži ti meni obdavčitev elektrike in bencina/diesla...Samo goriva se enako “obdavci” kot je elekrika pa je ze zacetek. Potem pa samo visanje cene le-teh pa bo. Me zanima kdo bi se vozil ICE ce bi bil liter 4-5€
Še slabše bo ker so tile taisti kitajci tudi v segmentu ICE zadnje čase udarili precej po EU. Geely, MG ipd. prodajo vse več ICE avtov in so daleč premočno konkurenčni v EU za to kar ponujajo. Nek MG (SAIC) ima 10+ salonov v sloveniji, če ne bo konkurenečen z električnim MG 4 bo pač za isto maržo prodal dva bencinska ZSa. Kar jim sploh ne bo težko ker stanejo manj kot nek clio, ponujajo pa precej več.Ja samo kako bomo dosegli 2035, če ne bo poceni evjev?
Gospodarstvo je itak subvencionirano oar se tice gorivPa ti je jasno kaj se zgodi z gospodarstvom pri 5€/l? Sesede se. Gre tudi tvoja služba in vsi gremo v jame. Kar je sicer ultimativni cilj zelenih kmerov.
Na drugi strani pa...če od danes naprej ne prodajo niti 1 evja več, to nikjer noben ne bo opazil. Ker je slepo črevo razvoja. Za nišni razred ok, potem pa počasi konec
Pa ti je jasno kaj se zgodi z gospodarstvom pri 5€/l? Sesede se. Gre tudi tvoja služba in vsi gremo v jame. Kar je sicer ultimativni cilj zelenih kmerov.
Na drugi strani pa...če od danes naprej ne prodajo niti 1 evja več, to nikjer noben ne bo opazil. Ker je slepo črevo razvoja. Za nišni razred ok, potem pa počasi konec
Me zanima kaki kruh, solato in meso bi ti kr3ten jedel, ko bo nafta 5 eur. Oprosti izraziu, ampak res ne morem drugače napisat. Vidiš samo tvoj free suc in čiato nič drugega. Omejen si kot en 5 letnik.Samo goriva se enako “obdavci” kot je elekrika pa je ze zacetek. Potem pa samo visanje cene le-teh pa bo. Me zanima kdo bi se vozil ICE ce bi bil liter 4-5€