Precej odvisno od "ostalih" prihrankov.Za mesecno narocnino 20€...
Ce zaradi teh 20 evrov dobis 50 v zep je ok.
Pa se bojim da ne bo, vsaj ne pri vecini. Ker za prihranek 50 mesecno moras biti ze kar heavy gospodinjski user
Precej odvisno od "ostalih" prihrankov.Za mesecno narocnino 20€...
Sem prebral. Samo dopolnil sem, da gre to tudi avtomatsko, da ne rabiš nič spremljat cen in sam ugašat.Nisi prebral do konca objave?
Ce pa to.oni naredijo pa se toliko bolje.
Namesto da bi placal 10€ v nedeljo za.proizvedeno elektriko, bom dobil 5€ za.porabljeno elektriko
Boljkotne desetino tega.Za mesecno narocnino 20€...
Ti boš že itak od kajenjaUmrli par let prej, saj nic takega.
S polnilnicami Supercharger, postavljenimi na priročnih poteh po Evropi, lahko s Teslo potujete kamor koli. Samo vnesite cilj in načrtovalnik potovanj vas bo samodejno usmeril do možnosti polnjenja na poti.
Naročite in sprejmite dobavo pred 30. junijem 2024, da prejmete 20.000 kilometrov brezplačnega hitrega polnjenja Supercharging z nakupom vaše nove Tesle.
Raziščite našo zalogo vozil, ki je na voljo za takojšnjo dobavo.
Naroči zdaj
2024 Tesla Energy d.o.o.
Barjanska cesta 3, 1000 Ljubljana
eni majo še sindrom VWja, k je treba v salon prodajalca cukat za popustNe rabis cifre.
Naklikas, nadrajsas na mobitelu
Jebi ga.eni majo še sindrom VWja, k je treba v salon prodajalca cukat za popust
eni majo še sindrom VWja, k je treba v salon prodajalca cukat za popust
Ja, ker mislimo da je nakup avta nekaj posebnega, moramo iti tja, testno vozit avto, kavica, dve tri...potem seveda ustno se dogovorit za jaki popust, da se počutiš kot da si nekaj posebnega, potem pa čez pol leta prejet avto s pentljo.
Tako smo mi to počeli, mladim je pač vseeno... avto je avto, vsak je dovolj dober da te odpelje iz točke a v točko b, subjektivne navezanosti na pleh več ni.Se strinjam, kdo pa bo šel preizkusit in pogledat avto preden bo zanj odlistal 50k