Ni panike, tudi če bo po 10€ na liter.Me zanima kdo bi se vozil ICE ce bi bil liter 4-5€
No pa vsi vemo, da se to ne bo zgodilo.no... to je recimo 450€ tank namesto današnjih 70€. Že 70€ je marsikomu danes problem in ne mi govorit, da bi kdo izmed vas colal 450€ na tank in se enako vozil kot sedaj. Če gre v to smer, gremo vsi z ICEja. Eni na EV, drugi, ki ga nečejo niti mrtvi, pa na javni prevoz.
Zaradi eko debilov v Bruslju, ki so sposobni z neumnimi davki, uničiti gospodarstvo.In zakaj bi bila nafta tako draga?
Zato, da celo gospodarstvo klence, ljudje gredo na ulice, da se začne revolucija.In zakaj bi bila nafta tako draga?
Ja lej, določeni bi.no... to je recimo 450€ tank namesto današnjih 70€. Že 70€ je marsikomu danes problem in ne mi govorit, da bi kdo izmed vas colal 450€ na tank in se enako vozil kot sedaj. Če gre v to smer, gremo vsi z ICEja. Eni na EV, drugi, ki ga nečejo niti mrtvi, pa na javni prevoz.
Ni panike, tudi če bo po 10€ na liter.
Za razliko od tebe, ki boš cvilil, kot prašiček na kolinah, ko bo konec tvojega zastonj švercanja
In zakaj bi bila nafta tako draga?
Zanimivo. 2 leti nazaj polna usta EVjev, kako bodo gldi, gldi ICEji šli v pozabo in bodo proizvajalci fuLL green, eko, happy, happy sekta, sedaj pa .Volkswagen zdaj za razvoj motorjev z notranjim zgorevanjem namenja 60 milijard evrov
Od 180 milijard evrov, namenjenih predvsem razvoju električnih avtomobilov naslednje generacije, bo VW eno tretjino preusmeril v razvoj motorjev z notranjim zgorevanjem.www.avto-fokus.si
Pa ni edini, vsi veliki se učijo konkretnega veslanja nazaj.
Pri tebi mogoče. Jaz sem odgovarjal zase.bi bila panika...
1/3 bodo preusmerili v smrduhe? Gremo stavit da bo naslednje leto pisalo 2/3?
Emisijski kuponi?In zakaj bi bila nafta tako draga?
Ti si mogoče kakšna podjetnica, ali sp, ker me čudi takšen način razmišljanja.Mah...saj si brihten:
- tako kot je olje druga cena kot dizel
- če ne gre podražit dizla, gre fino podražit adblue
- imaš različne cestnine in registracije - komot narediš drugače za EVje in ostale, saj je tudi za dizelaše drugače kot za bencinarje
- prepoved v določena mesta z ICE (občine dobijo več denarja na račun zelenega prehoda, tudi EU, če je res volja)
- uvedeš kaki par/nepar za "smrduhe" (v narekovajih, ker jaz ne mislim, da so, ampak tako bodo predstavljeni)
-...
da se na več koncih po malo, pa je na koncu veliko. potem pa še na veliko objaviš, da gredo novi davki v subvencije za EV (pa tudi, če ni res, tak je namen...)
prepovedi res niso tok efektivne, ker se folk takoj punta. po tošlu in komoditeti pošlataš, pa je narod sam sebi pameten in ne zatiran, ker je predjal na EV. ali pač karkoli bo že "in" in kamor se bo želelo narod usmeriti. Saj je vseeno...
Ker gre Jabe na EV....In zakaj bi bila nafta tako draga?