Ne samo da voziš v glavnem dizle, še težave v družini maš zgleda, ki jih poskušaš kompenzirati z EVTu je težava tvoj odhod k tašči in ne polnilnica. Polnilnica ti lahko služi za izgovor, da greš malo iz avta vstran od žene, se sprehodiš, pokadiš kakega, pofčiješ...
Tu je težava tvoj odhod k tašči in ne polnilnica. Polnilnica ti lahko služi za izgovor, da greš malo iz avta vstran od žene, se sprehodiš, pokadiš kakega, pofčiješ...
... statistika ni full zajebana stvar za razumet...
In kaj je potem problem se ustavit in kramljat z ženo na polnilnici? Lahko tudi gresta na sprehod malo okoli, objeta.Nismo vsi skregani z ženo, ne kadimo smrdljivih palčk, ter nimamo inkontinence.
In kaj je potem problem se ustavit in kramljat z ženo na polnilnici? Lahko tudi gresta na sprehod malo okoli, objeta.
Kaj se dogaja v Evropi? Številke znane, Slovenija odstopa od povprečja.
Do konca aprila je na evropske ceste zapeljalo 4,4 milijona novih osebnih avtomobilov. Eden od treh ima bencinski, drug hibridni pogon, zadnjo tretjino si delijo baterijska vozila in dizli.siol.net
Balkan pač?
Saj ves kaj je ralph emerson rekel…
Kakšni bedni izgovori za zapravljanje časa
Klepeta se lahko med vožnjo(ti tega ne moreš, ker si zaposlen s pošiljanjem mailov), objeta se pa lahko sprehajava na cilju, kjer bova vsaj 30min do 2 ure pred tabo, ki boš vlekel cigaret in postopal okoli polnilnice
Ali pa reklama: zaradi polnjenja boste manj casa pri tasci…odvisno pac v kakem odnosu je kdo.A objemata se okoli povnivnice? Moja moja....filej, priiidna....šee.... Ker pacient, res! Je pa dobro izhodisce za kako reklamo....kupite ev...se boste zblizali z zeno... Jebes romanticen vikend paket v toplicah...
Rijeka pag imas trajekt pa se izognes cestam in se lahko lepo pocivas na njem.
Jaz sem ze tak, ki je padel na teslin popust pred dobrim letom.To se bere: folk je tako obupno želel EV iskal in iskal, ter nabavil model Y, ker pač drugo ni na trgu?
no, pa smo našli še eno prednost EV, poleg tiste ki jo je zadnjič ugotovil Had v svojem blogu: z EV na cilj prideš manj utrujen, ker si se vsake 3 ure prisiljen ustaviti in narediti premor.A objemata se okoli povnivnice? Moja moja....filej, priiidna....šee.... Ker pacient, res! Je pa dobro izhodisce za kako reklamo....kupite ev...se boste zblizali z zeno... Jebes romanticen vikend paket v toplicah...