DarjanizemTorej "vsi okoli mene so neumni, samo jaz vem o čem se gre" sindrom, kako se že temu reče?
DarjanizemTorej "vsi okoli mene so neumni, samo jaz vem o čem se gre" sindrom, kako se že temu reče?
Tebi ni problem zabijati časa za brezveznosti, meni je.Predvidevam, da je potem tak vikend "izletniški" ali pa da greš na obisk k tašči. Kaj je potem tu problem se ustavit na poti še na polnilnici?
Če imaš EV boš pač to vključil, kje je problem da ne bi? Če ti je škoda časa, potem to ni več izlet ampak neka tempirana vožnja.Tebi ni problem zabijati časa za brezveznosti, meni je.
Izlet/obisk pač ne bo vključeval gledanja polnilnic, kalkuliranja poti, postankov, prisilnih "kofetov" in sekretov.
No, zato jaz nimam EV.Če imaš EV boš pač to vključil, kje je problem da ne bi? Če ti je škoda časa, potem to ni več izlet ampak neka tempirana vožnja.
V bistvu mu je, in takrat vzame avto na nafto. Darjan pač.Tebi ni problem zabijati časa za brezveznosti, meni je.
Izlet/obisk pač ne bo vključeval gledanja polnilnic, kalkuliranja poti, postankov, prisilnih "kofetov" in sekretov.
Saj pridejo počasi poceni stellantis modeli...Kot že rečeno, EV je super za drugi avto, za po mestu. In tukaj bi se mogla začet vojna in ne na Xsih, Sih, Etronih, EQSih. Potem bi v bistvu reševali okoljski problem smrdljivcev v mestnih jedrih.
Zato pa dobro da se izpostavi, da folk izve, da z novimi EVji takšna razdalja ni več problem. Drugače so aktualne gostilniške debate o dometnu 50km ipd.
Saj pridejo počasi poceni stellantis modeli...
Prednost EVja je drugje, kot v dometu in te lastnosti marsikomu pretehtajo nakup. Ostali bodo pa žal tako ali drugače "prisiljeni" v nakup.Pa tebi je jasno da je tu govora o 250km?? Medtem ko vsak normalen avto naredi brez problema 3x toliko
Koliko pa folk, ki ne živi v hiši (predpostavim da govoriš o mestu, recimo LJ), naredi potem s takim avtom mestne vožnje?Kaj to pomaga folku ki ne živi v hiši? Zakaj točno bi oni evja kupili?
ker drugega tak ni natrgu v tem rangu. Zato.Zakaj pa je potem tesla Y bil najbolj prodajan avto lanskega leta?
To se bere: folk je tako obupno želel EV iskal in iskal, ter nabavil model Y, ker pač drugo ni na trgu?ker drugega tak ni natrgu v tem rangu. Zato.
Kot kaže za večino ljudi ni še nobene prednosti pri trenutni EV ponudbi.Prednost EVja je drugje, kot v dometu in te lastnosti marsikomu pretehtajo nakup. Ostali bodo pa žal tako ali drugače "prisiljeni" v nakup.
Ampak slednjih bo malo.
Kot kaže za večino ljudi ni še nobene prednosti pri trenutni EV ponudbi.
Mogoče kdaj bo. Ali pa tudi ne.
K tašči...na poti se ustavim na povnivnici....zakaj ne še ruvat zob na živo spotoma....da bo dan res nepozaben!?Predvidevam, da je potem tak vikend "izletniški" ali pa da greš na obisk k tašči. Kaj je potem tu problem se ustavit na poti še na polnilnici?