Mislim na službeno pot z smrdljivim ICE. To bi moralo bit proti tvojim načelom.Jaz korsitim samo tesline, so le free.
Mislim na službeno pot z smrdljivim ICE. To bi moralo bit proti tvojim načelom.Jaz korsitim samo tesline, so le free.
Kupiš EV, če maš doma sončno elektrarno, če si pa v 15 nadstropni stoplpnici pa pač ne, sam to enim ne gre v čelade.V teoriji je dovolj. V praksi pa epic fail. Ca. 15% polnilnic je hitrih. Od tega jih 1/3 po statistikah ne deluje.
In novi črni oblaki na obzorju....ker prodaja evjev šepa, šepa tudi postavljanje novih polnilnih postaj. Zakaj bi jih postavljali, če je premalo evjev in te postaje redko sploh delajo plus. Ponavadi izgubo. In potem smo v krogu...ne kupiš evja, ker ga nimaš kje filat
A je važno kam? Izbral si ICE zarad udobja.Tisto ni bilo v minhn...
Kaj so ti škodo Oktavijo 1,9 TDI letnik 2005 dali??Niti ne. Celo pot klel zakaj sem v ICE, ampak tako pac je v sluzbi…
Vozi po prehitevalnem pasu, ampak te moraš vsaj 160 kmh peljat, je pa boljše.Napisao sem zaradi hobijev…udobje bi bilo verjetno boljse v hotelu in celotna pot manj stresna.
Ceprav tista AC dol je tako zjahana da je še muka se z EV pelat z zracnimi amortizeri :/
Seveda so. Ionity, recimo. Nekatere so 350, nekatere 400 kW.Sicer ne piše koliko kWh je to, ampak če predpostavimo da je poraba 18kWh/100k bi to pomenilo 54kWh kar bi pomenilo potrebno moč 324kW če celih 10min žge s tem?
v slo mislim da tega ni, v tujini pa se najdejo ja.