Odvetnik za ločitve LJ priporočilo

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Obcutis emancipacijo oz. nadvlado, privilegije in moc zensk. To nam družba vsak dan sproti servira, vse pristojne nevladne organizacije, združenja... Kako pa naj bo potem drugače. Skrivajo se za zidom šibkosti, njihovo nefizično nasilje je dostikrat še hujše
Pbcutis nesposobnost sistema. Naš sistem je sam sebi namen. Za lažje razumevanje ti predlagam ogled filma Brazil
Spoznas clovesko naravo v najhujsi luci. Človek je samo udomačena divja zver
Pozresnost odvetnikov. Nizek moralni prag istih. Smo zmagali, ste izgubili
Predvsem pa spoznas sebe, svoje meje, se naucis povrniti samozavest, biti na dnu in se pobrati, ponovno pasti itd. Dragocena izkušnja, vendar neprimeren trenutek za pridobivanje le-te
Spoznas, da vrednote, ki sta jih imela so zvodenele in da se boris za sleherno jutro. Če so to tvoje vrednote, ti jih nihče ne more vzeti, lahko ti jih samo potepta, vendar se vedno znova postavijo pokonci
Spoznas, da sovrastvo nima meja in ne izbira sredstev. Za vsako rit šiba raste, dlje ko raste bolj boli ko udari

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Lepo dopisano. Vseeno rabis nekaj casa, da tole udejanis. Enim ne rata in imamo katastrofe.
Ko vidis kako vse propada, je tezko teorijo dat v prakso.

Pri nas gre vse imetje v nic.
Otroc trpijo, vidno.

In to je treba sprejet, pozret, spotoma pa dat cez vse obtozbe, da si ti kriv in si zgraditi samozavest, vrednote in zaupanje.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Softi, verjamem, da je težko, ne bom moralizirala in kaj replicirala, na tvoj predhodni post...
Ampak samo tole, vsaka medalja ima dve plati, zanimivo bi bilo brati še kakšen odgovor od toje "jedine".
Tako, da stisni zobe, zdrži, bo bolje,.... enkrat

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
O tej medalji poslusam ze tri leta. Lahko sem kulturno tih. Lahko ti recem, da tocna ta medalja nacne samozavest in te pripelje do tega, da sebe okrivis. In tukaj pride pomoc okolice, jekleni zivci in meje nemogocega.

Lohk pa recem tko kukr bi rekel ba vrhuncu svoje moci
Odjebi z medaljo, vem kaj govorim.

Btw
Vsaka medalja ima dve plati, sam zlata je zlata z obeh. Mogoce bi blo za dopolnit ta zbameniti rek.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Glede na tole se vprašaš če ne bi bilo bolje v gostilno na liter viskija pa potem domov rešit z glockom. Bi bil zunaj prej ko se bo pri tebi končal postopek...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Vsak izbere svojo pot. V enacbo dej tri otroke in preveri a bise vedno uporabil to pot.

Vsaka pot nosi posledice in ti nosis odgovornost. Verjamem pa, da ce bi posameznik vedel kaj ga caka, bi premislil katero pot naj ubere. Tako pa zaupas sistemu, verjames v socloveka...

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Oprosti, ampak tale kombinacija viskija in glocka je najbolj nizkotna in strahopetna, ali usmeris v vase ali na nasprotnika. Zakaj hoces vzeti zivljenje sebi ali nekomu ce nekaj ne gre? Izgubis zivce, denar, ja seveda, ampak ti ni treba zato matrati otroke, kjer so najbolj ranljivi.

Kar spomni se tistega tipa iz Domzal z rumenim Seatom, ubil babo in sebe, a otroci ostali brez vsega. Zgleda da Slovenske Novice ne bodo ostale brez sokantinih naslovnic.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Pa dobro... si se pa užgal... Hotel sem povedati: 1. da po branju softija prepredolgo trajajo ti ločitveni postopki in 2. da če bi naredil kot sem napisal bi v sloveniji dobil tam-tam let zapora kot traja prej omenjeni postopek (viski za olajševalno)... Se pravi isto izgubljenega časa, isto ločen,.... Kar pa je absurd ampak to je pač naša lepa državica.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ja. To je resnica. Sicer so plusi in minusu, ki jih mora vsak sam pretehtat.

Danes imam stik. Si bom vzel cas in napisal vec, da bo jasno, da je dolgotrajnost postopka manjsi problem. Pa da podkrepim kaj pomeni imeti samozavest, visoko toleranco.

Za zacetek pomislite kako bi odreagirali na zanicevanje, msltretiranje, ponizevanje vasih otrok.
K se sam spomnim let nazaj in te teme mi gredo kocine pokonc. Ga ne poznam, ki bo to gledal mirno in ne norel.
In to je prva lekcija locitve, ce le ta ni normalna.

I

Izbrisan uporabnik #488

Deca vedno nastrada, vendar pa ločitveni razlog ne nastane čez noč, nekateri kljub očitnim napakam v štartu kar silijo naprej v pogubo

B81

22. jul 2007
37.007
10.537
113
Hočeš povedat, da ženska pokaže čisto drugi obraz, katerega si niti v sanjah ne bi mogle predstavljati sredi uspešne zveze?.
Podobno kot takrat ko te ženska pusti...prej ti da rit na glavo, potem pa ko da si kužn...
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
To, da pokaze drug obraz je pricakovano.
To, da bi te utopila v zlici vode tudi.
To, da bo sebe unicila, da unici ali skoduje tebe tudi.
To, da otroke unicuje, izrablja, to je tisto kar ni dojemljivo.

Po drugi strani pa
Kdo naredi 99,99% detomotov?
Mama!

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Po drugi strani pa
Kdo naredi 99,99% detomotov?
Mama!

tole sem že zjutraj prebrala, me je pogrelo, ko ne vem kaj. sem mislila, da bo popustilo, pa še kar ne... detomore resda delajo mame, in sicer skoraj izključno mame v stiski običajno komaj rojenih otrok ali pa psihiatrične bolnice. detomor je bistveno bolj redek, odkar so dovoljeni splavi. komplet vse te zgodbe so pa izredno žalostne, mame pa po pravilu pristanejo na zdravljenju in ne v zaporih. zdaj pa - je od teh tvojih otrok novorojen in mama v poporodni depresiji? ker če so starejši, potem je na mestu vprašanje, kdo pri teh povzroči največ zlega - kdo jih posiljuje ali pusti kolegom, da to počno, kdo jih pretepa, da končajo na urgenci. v bistveno višjem odstotku kot je detomorov...

namen te statistike - razloži ti to meni, kdo servira takele kretenizme, pa sebe kliče za normalnega? se ti dejansko bojiš, da bo tvoja bivša pomorila otroke in ali se ona dejansko boji, da jih boš tolko časa klofutal, da bodo dali mir in jih bo lahko tvoj kolega napičil? ali je to samo bolano j* eden drugega, ki nima veze z realnostjo. če se takole pogovarjate seveda ne pridete nikamor - pristavita pa obadva enak pisker.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A je kdo jedino omenjal in detomor?

Je pa zanimiv refleks obrambe. Mama ima poporodno depresijo in je boga. Pa se predmenstrualni sindrom.

Pa spet neke zgodbe posiljevanja itd.

Res odlicna obramba.

Btw
Moj problem je moj. Ga nima smisla deliti, ker vedno se najde primerek kot si ti. Skoda je govoriti o tezavah, ker se drugi naslajajo, tisti, ki pa iscejo nasvet verjetno niti ne razumejo napisanega.

Hvala za tvoj pridpevfk k temi. Pokazala si pravo luc feminizma in odpiralcu teme dala odgovor kaj ga caka.
On bo prasec, ona pa reva v depresiji.

Ce bi pa kdo hotel 1:1 zgodbo pa ve kje me najde.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
bolj narobe mojega posta ne bi mogel razumeti, potegneš pa iz njega samo tisto kar ti paše na način kot ti paše. mogoče pa OP res lahko dobi predstavo, kaj ga čaka, če pusti, da mržnja vodi vse, ne glede na ceno.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ko mački stopiš na rep bo zamijavkala. Zanimivo je opažati odzive uporabnic, kot da bi se našle v nekaterih izjavah.

Lahko bi bile kritične do vseh enako in rekle bobu bob, da sta jim država in tudi družba veliko bolj naklonjena kakor pa moškim. In da so to začele že konkretno izkoriščat, tako kot v zgoraj opisanih primerih. Ta nerazsodnost žensk se kaže že na večih nivojih, skrivajo se pa za neko zlajnano ranljivostjo in šibkostjo proti moškim.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ja, najprej prijazno, z upanjem v vse dobro. Potem se tolazis, da nisi razumel ok, potem sprasujes okoli in vsi razumejo podobno in se tolazis, da se ni izrazila pravilno. In cas mineva, ti zacnes dvomiti v svoja dejanja, pocasi izgubljas samozavest in se vidis v njihovih opisih. Ce ti rata, spoznas svoje zmote, razmislis o besedah, ocenis dejanja. Dobis novo sliko, sliko, ki potrjuje tvoje videnje in tvoje razumevanje.
Jaz sem imel sreco in vse skupaj podprl z dejstvi in danes sem preprican, da nisem nor, da nisem slab, ampak sem bil naiven, dobrodusen in neodlocen.

Btw
Ni nujno, da je vsaka zgodba taka, a jaz jih poznam par v podrobnosti. Pa najmanj ducat jamranj moskih cez bivse. Nisem se srecal zenske, ki bi primerljivo jamrala, a verjamem , da obstajajo.
Poznam pa par, ki se je locil kot v pravljici.