Odslej se na cesti pazite policijskih passatov

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če se ne motim xenon more bit zaradi provide.

Ni nujno, mondeoti npr so brez xenona. Pa tudi v razpisu se mi zdi da ni bil nikjer omenjen.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Če se ne motim xenon more bit zaradi provide.

Ni nujno, mondeoti npr so brez xenona. Pa tudi v razpisu se mi zdi da ni bil nikjer omenjen.

Saj načeloma ga ne sme biti. Ker to osnovno ceno precej dvigne... Potem je popust sploh lep.

Jernej

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
A zato rabjo nove?
grin1.gif

end_s.jpg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
Citat:
Točno tak, ker se je en koprčan pol leta po objavi razpisa zaletaval v provido.

Zaletaval? Pa to po več dni skupaj al kako?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ti misliš, da se meritev prekine če kdo pride med tvoj avto in provido?

Motiš se...
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
in še to so jim cliote III podturili, medtem ko je zunaj že clio IV

Ni to prvič da jim ponujajo stare renaulte. so nekoč že nabavili ene megane ki se niso prodali nevemkježe v franciji (novi model je bil že pol leta zunaj), seveda pa z njimi s ceno zmagali na razpisu....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Če je cena dobra zakaj pa ne? Vozila so nova, varnostno in tehnološko pa jim najbrž nič ne manjka.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.929
113
40
MB
sploh pa ker jih uporabljajo zato da se peljejo na malco, tak da so čist ok
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Rajši "star" model pa da imajo za normalne gume kot pa avto z 200+ konji in se vozijo z ninolinignalig gumami.

Sej so tudi "oni" ljudje. Pred dnevi sem imel par incidentov pa moram napisat, da teli mladi policaji, ki sem jih imel priliko spoznati, so ena a. Spoštljivi, vljudni, večkrat ponovili, da je to njihova dolžnost in da mu ni težko opravljat svojega dela itd. Takšnim bi dal tudi E55 AMG z višjo plačo ter dodatkom na nevarno delo, ker vozi E55 AMG
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ti misliš, da se meritev prekine če kdo pride med tvoj avto in provido?

Motiš se...
smirk-1.gif

ja a ni tako, da mora biti snemanje, t.j.merjenje, nepreknjeno določeno časovno obdobje oz. neprekinjeno dolčeno razdaljo? In če nekdo zapelje med mene ter provido, se na kameri ne vidi več mojega vozila pa še provida mora (najverjetneje) zmanjšati hitrost.... in če to ne prekine meritve pol pa tud ne vem no... na podlagi česa pa si tako prepričan v mojo zmoto?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sicer sem na Nemški TV gledal oddajo in taka snemanja, ampak so pri nas provide isti drek.

Ko se enkrat "obesi" na tvoj avto, lahko provida dela marsikaj, saj lahko računa parametre do tebe, se pravi lahko naredi 1km razlike in avte vmes, potem pelje veliko hitreje kot ti in te dohiti pa ma še vedno tvoje povprečne hitrosti ipd.

Mogoče se držijo raznih standardev, da so meritve 100%, ampak tehnika vse anomalije omogoča. Po eni strani je še bolj "pošteno", če te bi provida sledila 10km namesto par 100m ko si za foro sprehodil konje.
evil.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
To so novi FL megani ... ker pred tem ni bilo 1.6 dizel motorjev če se ne motim?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sicer sem na Nemški TV gledal oddajo in taka snemanja, ampak so pri nas provide isti drek.

Ko se enkrat "obesi" na tvoj avto, lahko provida dela marsikaj, saj lahko računa parametre do tebe, se pravi lahko naredi 1km razlike in avte vmes, potem pelje veliko hitreje kot ti in te dohiti pa ma še vedno tvoje povprečne hitrosti ipd.

Mogoče se držijo raznih standardev, da so meritve 100%, ampak tehnika vse anomalije omogoča. Po eni strani je še bolj "pošteno", če te bi provida sledila 10km namesto par 100m ko si za foro sprehodil konje.
evil.gif

Torej računa po neki xy formuli, ki so jo naredili za to, pa tudi če ni 100% zanesljiva? svašta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Logika je dokaj enostavna

Če te začne snemati na razdalji 100m v času začetka snemanja ima provida hitrost 150kmh, potem pa se pelje za tabo v razdalji 1km, vmes pa se med tebe in provido vsili 10 avtov, po 1km razdalje pa je razdalja med tabo in provido 500m, povprečna hitrost provide na tej razdalji 150kmh, je tvoja povprečna hitrost večja tej, koliko večja, se lahko izračuna, ampak spet ne po neki kompleksni formuli
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
To so novi FL megani ... ker pred tem ni bilo 1.6 dizel motorjev če se ne motim?

Megani so novi, clioti so 'stari'. Sicer pa se strinjam, da ni nič narobe v tem. Avto je v prodaji (in kolikor vem bo še vsaj do konca leta) in ima 5 zvezdic.

Edino 1.2 TCe zgleda ni več na voljo, ampak samo 0.9 TCe s 90 konji.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Svašta v tej naši banana republiki. Nimajo denarja, da bi imeli izpravne avtomobile, nimajo denarja da bi jim kupili letne gume, ne da se nekateri pri 30+ vozijo szi sava S3, nimajo denarja da bi RS-ki kupili primerne gume, katere Sava Intesa niso. Ma glej ga zlomka, sedaj je pa kar naenkrat denar, ne za dobre štiri gume, za nekaj deset avtomobilov, kateri ne stanje samo 100.000€. Ampak je pa tui nekaj dobrega. Pri prvi vgradnji bodo imeli vsaj nove gume in to dobre, ter avto bo izpraven.
zmaga.gif

In kdo bo to vozil, ker itak primanjkuje kadra? Vsak v svojem avtomobilu? (res bomo prišparali) Al bo eden vozil dva?
tongue-1.gif

Ja looool no. Pa sej me ne moti, se bom toliko lažje odpeljal naprej.
bonk.gif