odpadel zob

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Ne vem, žlahta hodi sem pa so zadovoljni...
Mimogrede, pol zoba se odlomilo, ded naredi novega, od spodaj gleda nek pol cm velik šraufek ven in je rekel, da to potem gre v ta zob, ki je odlomljen. Kako se temu reče?

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
štift

Vpistvu pa se najbolj splača naredit implatant pa je.. Ker mrtev zob ti dela probleme pa če je zdravljen al ne, vseeno se ti bakterije nabirajo na njem in si pol uničuješ telo

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj niti ne vem kaj dela 6 lukenj v grizni površini, zakaj so pri drugem dodali še gred, ki gre totalno izven grebena, če so že itak šli implantate šraufat itd...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
V odlomljen zob ne gre nic, kar pade stran gre v smeti! Kar pa gleda iz zoba je pa lahko marsikaj, najverjetneje pa konfekcijski ali pa ind. zaticek!

Sej lahko da so zadovoljni, jaz sem se vtaknil v estetiko proteticmih del, kako plombirajo nimam pojma! Ljudje so hitro zadovoljni!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Da drzi
smile-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.200
113
Celje
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
štift

Vpistvu pa se najbolj splača naredit implatant pa je.. Ker mrtev zob ti dela probleme pa če je zdravljen al ne, vseeno se ti bakterije nabirajo na njem in si pol uničuješ telo

In po tem, ko si das implatant montirati je pa za vedno OK? Nic vec problemov? Nic bakterij? Nic vnetega?

Mal provociram, da vidim kaj vse se da na googlo prebrati...

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ke si te živčn zaj? Jaz samo vem da se pr zobah ne sme šparat i to je to.. itq da zob ni več isti ko nima živca notri.. Eni sploh nimajo problemov, eni pa majo.. Granulom, ciste so večni spremljevalci mrtvih zob pa če si jih 20x na dan čistiš.. za pri implatantih pa še nisn slišo nobenih problemov, razn da če je zobna korenina preblizu sinusov so lahko blemi.. Da pa ti bi telo implatant zavrnilo pa je tudi mala šansa, saj so že danes kvalitetni materiali.. Res pa je da je drago, sam rajši dam za to kot pa za jače firme cot in pijančevanja vsaki vikend

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
štift

Citat:
Uporabnik hrci pravi:
ke si te živčn zaj? Jaz samo vem da se pr zobah ne sme šparat i to je to.. itq da zob ni več isti ko nima živca notri.. Eni sploh nimajo problemov, eni pa majo.. Granulom, ciste so večni spremljevalci mrtvih zob pa če si jih 20x na dan čistiš.. za pri implatantih pa še nisn slišo nobenih problemov, razn da če je zobna korenina preblizu sinusov so lahko blemi.. Da pa ti bi telo implatant zavrnilo pa je tudi mala šansa, saj so že danes kvalitetni materiali.. Res pa je da je drago, sam rajši dam za to kot pa za jače firme cot in pijančevanja vsaki vikend

hvala, da si me ponovno spomnil, zakaj ne sodelujem v tem delu foruma.

Over and out.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ravno od zobarce. Vse skp bo prišlo 210€. Implantant, potem mi bo uzela odtis in poslala tehniku. Zob bo pa, če sem prou razumel, porcelanast.

Poročam naslednji teden, kako bo naredila =)...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ravno od zobarce. Vse skp bo prišlo 210€. Implantant, potem mi bo uzela odtis in poslala tehniku. Zob bo pa, če sem prou razumel, porcelanast.

rece se implantat in to ni implantat ,ker bi za zobek cakal vsaj 3m

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik hrci pravi:

priden.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

rece se implantat in to ni implantat ,ker bi za zobek cakal vsaj 3m

Najlepša hvala. S tvojo pomočjo bo moj nasmeh lepši.