Smeh je to, ko daš zobarju na koncesijo za belo plombo toliko denarja, kot bi jo dal "privatniku" brez koncesije. Da ne omenim, da je seveda oboje brez računa...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Prej mi je odpadla dvojka, oziroma se je odlomila. Letel sem na Aškerčevo, pa mi pravi, da ker ni nujno moram počakat na svojo zobarco, ki pa je do zadnjega tedna v avgustu na dopustu, umes grem pa še jst na dopust... ma kdo kakšne izkušnje? Kok to stane pri privat zobarju, ker zgleda grdo k svija?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ker zavarovalnica ne plača bele plombe jo plačaš sam - na koncesijo ali brez. Cene pa postavlja vsak zobozdravnik sam.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Prej mi je odpadla dvojka, oziroma se je odlomila. Letel sem na Aškerčevo, pa mi pravi, da ker ni nujno moram počakat na svojo zobarco, ki pa je do zadnjega tedna v avgustu na dopustu, umes grem pa še jst na dopust... ma kdo kakšne izkušnje? Kok to stane pri privat zobarju, ker zgleda grdo k svija?
Neodvisno od mesta zloma je v vsakem primeru pametno zaščitit zob oz. vsaj površino, ki je odlomljena. Glede na to, da so ti rekli, da ni nujno, sklepam, da se zob ni odlomil do nivoja dlesni ali pulpe. Rekonstrukcija pri privatniku te lahko stane od 100-500 odvisno od načina dograditve (kot plomba, luska ali cela prevleka).
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Neodvisno od mesta zloma je v vsakem primeru pametno zaščitit zob oz. vsaj površino, ki je odlomljena. Glede na to, da so ti rekli, da ni nujno, sklepam, da se zob ni odlomil do nivoja dlesni ali pulpe. Rekonstrukcija pri privatniku te lahko stane od 100-500 odvisno od načina dograditve (kot plomba, luska ali cela prevleka).
Hvala! Korenina mi je se ostala notri. Ali ves, ce mi pri koncesionarju, glede na to,da je sprednji zob, to pripada brezplacno?
Nekdo mi je svetoval tudi naj se zapeljem cez mejo. Ima kdo izkusnje?