odojek v lj

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Človek se šele uči...kaj če sploh ne bo dober pečikurac
smile-1.gif
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ok.

tole je bil pa top of the top.

sem ravno predelal, naredil novo opremo, a mi manjka par azdev. nov, krajši rostfrei raženj. bom anročil in bo hitr narejeno. potem pa še cel mehanizem..podpultnega obračanja, ne stranskega. to bo dle trjalao, ker imam..top idejo.
pol pa še enkrat vrata.
definitivno pa se peče okol novga leta.
ko bom pekel. bom tuki napisal. ti...čak da se spomnim..ti boš dal pa 50-60€ za jagnje..jest ga spečem gratis. če bo dober..ga odnes, dej cool powerju, deli akr češ. če ne bo dober..plačačam robo jaz..in se sam zastrupim.

collpower
na kilograme bo težko. ker pečem ponavadi ko rabimo celo žival sami. se pa logika lahko sprmeeni. ker za celo žival je še 20l vina, pa piknik, žur. če ga pa razkosava..dam par kg sosedu, apr teb, pa men ostane za družino. bom razmislil o tej..parcialni peki.
v opremo sem vložil cca 3k €, zato se mor avrtet tedensko, da bi bilo smiselno. do takrat sem pač osel, ki se preserava. za koga s epa vrti, pa nima veze. tut plačilo ni potrebno. sam da se uporablja in da se nekdo fino. bom pa ponudil peko tudi okoliškim gostilnam, ki sedja pečejo v konvektomatu in pogrevajo v micro.
 

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, če bo opcija javi. Sicer lahko stolčem konkretne količine janjetine ali odojka
smile-1.gif
, vseeno pa je 15 kil preveč za dva, tri, kolikor nas doma te stvari je. Kakšne 4 kile pa bi šlo, če povabim še frende.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta dva sta velika 'odojka' če me ne varajo oči..in pečena sta bila zunaj.

drži?

zakaj ste jima odbil tace..in zakaj sta tko počila. in zakaj nista malo bolj rjava?
 

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Preveč me vprašaš, o sami peki nimam preveč pojma, sem pa ustrezno zalival zraven. Pekel je pa eden od kumov, ki jih peče za celo razzširjeno familijo ob posebnih dogodkih.

LP
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Rjav je če ga s pivom zalivaš......oz mi damo mal piva mal vode pa začimbe not v eno skledo.....pa penzl z naravnimi ščetinami pa je
smile-1.gif
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v opremo sem vložil cca 3k €, .

Pa človek ne rabiš zlatga kolca za nabodt.......par vreč cementa.....kamen...mal železa.....en star pralni stroj da pobereš jermen pa šajbo uzad.....od Yugota motorček od brisalcev...pa en trafo iz 220V na 12V
smile-1.gif
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
A bo?
grims-1.gif
K dobim prenson disk nazai prlimam še roštilj!
806240-Picture055.jpg
 

Priponke

  • 806240-Picture055.jpg
    806240-Picture055.jpg
    87 KB · Ogledi: 521

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
.in pečena sta bila zunaj.

drži?

zakaj ste jima odbil tace..in zakaj sta tko počila. in zakaj nista malo bolj rjava?


Pečena zunaj......dvomim da v 4,5 ure......mogoče ti to uspe pr kakem ornk roštilju....sam pol je odojk bl čevapčiču podoben......razen če si ljubitelj biftkov in rad ješ surovo meso
evil.gif


Tace so jima odbil ker prot koncu etak rade stran padejo pr taprvem glidu od kopita gor
 

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Zalival sebe s pirom.
smile-1.gif


Pekla sta se pa takole:



Če se prav spomnim (je že več kot leto nazaj), sta imela med 12 in 15 kil (ne me držat za besedo, ker je bil tisti dan eden od najbolj napornih v mojem življenju; oz. naslednji dan).
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje si videl pivo po mesu.

dalje
ta k reže jagnje..nima pojma. nek sprevržen način postrežbe

tisto okol pečenja.
je slika dovolj zgovorna, ne rabi komentarja.

upam, da mi zdej priznate znanje obračanja.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej si me izgubil.

računal za peko..ama ništa. mal oglja pa drva. če bo recesija boš prispeval. pečt za dnar..ja..če bom anredil ene tri ražnje pa eno za drugim. sma kje bom našel tri kupce. jedcev je vedno vsaj 30,.

res nikoli in nikjer nisem videl, da se tkole reže. bom predrzen, če vprašam po narodnosti. mal delam raziskave.

gor si videl, da mamo rusa k peče 6 ur. za sibirijo povsem jasno. jest tut sred zime na -15 na odprtem pečem 6 do 8 ur.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
LOL......"oglodal" = da ti bom skos pod prste gledu kaj si VSE zaj****
tongue-1.gif


Ei narodnost je za razliko od vaju 2h z patriotom severna
tongue-1.gif


Mi smo ti kulturni ljudi......več 500 godina boc viljuškom na male kose.......mi ne razkomadamo jagnje pa celo stegno v usta
evil.gif