Odlične TV serije

Komaj čakam da Breaking Bad pride do nas. Pokvarjeni kemik ali kaj takega
hysterical-1.gif

Včasih kje berem pa sploh ne vem o katerem filmu/nadaljevanki je govora. [censored]. Zakaj?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Komaj čakam da Breaking Bad pride do nas. Pokvarjeni kemik ali kaj takega
hysterical-1.gif

Včasih kje berem pa sploh ne vem o katerem filmu/nadaljevanki je govora. [censored]. Zakaj?

jap, je že 2 sezoni na popu, sem 2x malo po pomoti gledal, pa sem prejšnji teden zloadal in sem zdaj že pri tretji sezoni
grin1.gif

sem pa gledal po popu tisti del, ko Badgerja uni suhec aretira in sem rekel, to je treba dol potegnt
grin1.gif
, samo je bil tud podvig, preden sem našel angleški naslov, ker na teletekstu piše samo Kriva pota...

na srečo sem vedel, da igra Hal iz Malcom in the Middle, da sem potem po igralcu na imdb poiskal
bonk.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Komur je bil všeč Seinfeld je the next best thing Curb Your Enthusiasm v kateri igra in piše samo zgodbo kreator Seinfelda.

O tnx za tole priporočilo. Sem trenutno pri tretji sezoni in mi je zelo všeč, nasmejem se ko prasec, fore so pa še bolj sick kot pri Seinfeldu
smile-1.gif
Je pa res, da je nenavadno posneto, z neko free hand kamero in včasih deluje kot nek dokumentarec

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
moje top:
lost
dexter
batlestar galactica
fringe
heros
chuck
stargate
farscape
andromeda

Največja misterija mi bo pa vedno, kaj je folk videl v sopranosih
uf-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

The Wire
Boardwalk Empire

Definitivno keep out, če ti Sopranovi res niso bili niti najmanj simpatični. The Wire in Sopranos sta po mojem eni izmed boljših serij sploh. Boardwalk Empire je pa najmanj na dobri poti.

calabria

Pripravnik
24. mar 2010
56
0
6
Jaz se ne bi zanašala na to, da če ti Sopranovi niso všeč ti The Wire ne bo. Meni Sopranovi nikoli niso bili bšeč, ampak The Wire mi je bil pa top.
Bordwalk Empire smo pa šele začel gledat.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni so tudi Sopranovi drek The Wire pa najboljša serija kar sem jih kdaj gledal.
cheer.gif