The Wire...najbolša serija sploh, tako pristnih igralcev, kompletnih "zgodb"....dvomim da bom videl kaj boljšega
Arrested Development... super zadeva, igra na nivoju, humor na visokem nivoju dogaja dogaja potem pa je tudi enkrat konec!
Dexter...on off ampak top shit še vedno
Californication tudi všečno
Band of brothers tudi nujen ogled, vrhunsko posneto
Big bang theory meni zelo na nivoju, zdaj bo počasi minilo ampak so dolgo vlekli
Modern Family, super za med ostale
Fringe....top shit, po opisu sodeč si ne bi mislil da mi bo kdaj serija na tak način všeč ampak je kar konkretno nad pričakovanji
House.... ne da se mimo Housa, sam ma tudi ups and downs, to je pa cena popularnosti, pač prevelike gledanosti
Če gremo pa dlje nazaj pa seveda razni Blackadderji ipd... to je pa pač vedno top.
Breaking bad je tudi ok, ampak jaz sem razočaran, po opisu sodeč bi moral bit top shit pa je pod mojimi pričakovanji. Velik je igralcev, kateri skrajno najedajo.
Boardwalk empire....se razvija, je vedno boljše, še vedno pa ni nekaj da bi ravno sapo vzelo. Veliko je hype-a, katerega pa še niso upravičili (igralci, zgodba....).
Sopranos bodo vsi dal na spisek....meni ni jasno kaj se vidi na ti seriji, podobno kot Seinfeld. Gledal sem vse skozi in če bi sproti pisal obnovo bi bla zlo zabavna in to ne v pozitivnem smislu. Ne vem kaj je ljudem tako dobro na seriji razen da je mob scena tak "hit" in se vsak lahko predstavlja kot zavalen mafijc, kateri ima postransko pi*** in keš vedno na voljo.
Zaekrat... :O