Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dokaj pričakovan odgovor užaljenega bmw fahrerja
Par podatkov ti bom še povedal, da ti bo lažje:
1. svojih prevoznih sredstev nimam zaradi podiranja hitrostnih redkordov ali razdalj
2. motornega kolesa nisem kupil, da bi se z njimi vozil iskati ovinke in lokacije, kjer folk slajda, kolenčka ipd. neumnosti, ki so prepovedane. Motorno kolo sem kupil, da me malo popiha, najbolj važna mi je lokacija kam grem pa tudi prazna, mirna cesta.
Z divjaki se ne vozim oziroma oni z mano ne smejo. Sicer pa njih ne zanimajo izleti, ampak divjanje, uničevanje gume, ogrožanje ostalih udeležencev v prometu in podobni prometni vandalizmi.
3. načeloma se vozim sam, tako da hvala za povabilo, me ne zanima. Sem mislil da bo kaj uporabnega.
Se je pa v nedeljo na isti cesti, kjer sem se vozil, par ur prej ubilo nekaj motoristov, očitno so premalo zavirali. Na isti cesti skoraj nisem rabil zavirati, razen z motorjem, ki ima zelo soliden pojemek, bom ti še pakne danes slikal, da boš vesel
4. bolj ali manj so vsi bmw fahrerji isti, pa naj bo avto ali motor, ker dobijo z nakupom te znamke večvrednosti kompleks.
Pol pa jokajo ko nimajo za drage servise in dele.
p.s.
Še glede kardana ko sva se nekoč menla. Ti si z vsakim novim prevoženim kilometrom bližje defektu (pač logika), jaz pa imam po 30.000km npr. spet nov set. Imaš pa prav glede vzdrževanja, ti res nimaš nobenega dela, to je pa tudi edina prednost.
si se kdaj že skotal?