Odkodiravanje X6

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kolk jaz vem sta menjala za telefon, ki bi ga mX itak v vsakem primeru kupil.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sem že požrl...sam ni res da ga nisem poklical.....takoj ko sem videl, da je telefon zaklenjen sem mu to povedal in je rekel.....ja simobilov je....v lj ti ga odklenejo za sitne pare, brez skrbi. bi ti ga jaz dal odklenit, če bi vedel.....
potem sem mu rekel, da želim tel in 55 eur nazaj in jaz mu vrnem tega zaklenjenega...je odpisal, da je telefon že v petek (isti dan ko ga je dobil) prodal....rekel je naj mu pošljem tel, da ga bo on odkodiral....sem mu rekel, da ne pride v poštev, ker bom spet brez telefona 5 ali več dni in mu dal opcijo naj on zrihta ta "poceni" odklep in bom jaz osebno peljal telefon....
napisal je....bom zrihtal, ne skrbi.....
naslednji dan je imel izklopljen telefon in mu pošljem sporočilo, da sem na poti v ljubljano (9 ura zjutraj)..naj mi pove kaj je zrihtal.....ob 12.30 ga vklopi in dobi sporočilo....njegov odgovor je bil..pošlji mi TRR.....
jaz ob 12.30 sem že bil na poti domov in v ljubljani vplačal 35 eur za odklep....sicer telefon še zaklenjen, ker sem čakal, serviserja, da me pokliče in pove kodo za odklep......
mu odpišem, da sem prefural pol ljubljane, da sem našel modele, ki mi bojo to lahko uredili v istem dnevu (ker ostali bi rabili 2 dni, nekateri pa sploh ne znajo odkodorat) za 35 eur.......on mi odpiše....aha, zdej si pa kr že plačal?
ja valda, naj čakam tebe in sem še kar brez teliæa.....ne verjame, da sem plačal toliko in mu dam kontakt od serviserja naj to sam preveri......valda ne preveri, ker ve da je odklep pač toliko.......
na kratko..... ko ga je**, naj si drži 35 eur....
če kdo ne verjame imam vse sms-je shranjene in lahko naredim skrinšote......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hehehehe....vem....meni tudi....
sicer pa sem že vse skupi pozabu.....pač se zgodi.....

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Še PM ko me je vprašal ali je kodiran in moj odgovor.

Model bi moral biti vesel, da je dobil gsm od takšnega ekskluzivnega alterjevca
smile-1.gif

Reči mu naj pride po denar in parkira pri stadionu v Mb.

p.s. legendardna alter prodaja gsm-a

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
uuuuuuu.....a tolko ste napredni v mb, da bi se na avto spravli....hahaha.....

I

Izbrisan uporabnik #488

To je bilo mišljeno kot šala
smile-1.gif

Ker bi ti tam ziher vse odklenili, hehe.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ti tiste slike v spodnjicah objavi... biznis je mimo
smile-1.gif

Slike so pa še na telefonu
jezen.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Samo preverjam, sedaj so vsi telefoni od simobila odkodirani ?