Odkodiravanje X6

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.121
10.980
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
tako, da to preveri......???
mene, če nekdo kaj vpraša, preverim, ker drugače smatram za nateg.....
heh....kaj je telefon kaj odrsan....ma nevem, sem v temi, se ne vidi....dej no.....
sej pravim, moja napaka, ker sem mislil, da je pošten...sem pa 100%, da je vedel, da je kišta zaklenjena.....
nemogoče, da je bil samo tako malo uporabljen, ker je nekaj slik njegovega lokala in frače v spodnjicah.....pa še en kup klicev v logu.....

Fotke prilepi v (skoraj) Gole Slovenke.
evil.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
budala lahko klices svojega atija pa mamico....
Dejstvo je da se je tukaj brezveze prepirat, ker je itak malkom
the king v tem village people forumu....

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Evo, sem čisto nevtralen, nobenga od tule na forumu ne poznam, saj sem se pred kratkim prijavil.

Moje mnenje je, da si si Fedor sam kriv, saj je splošno znano, da so mobiteli na simobilu zaklenjeni, pa še prodajalec je rekel, da ne ve. Sem včeraj klical enga za laptop (ki ga kupujem) in mi ni znal nič o njem povedati, se je zgovarjal, da ne ve. Sem že vedel koliko ge ura, in odložil slušalko. S tem sem mislil povedati, da če bi mu rekel, da naj proba z drugo sim in bi se izmikal, potem veš da ni vvredu in iščeš druge ponudbe. Je pa res, da če ti je pa zagotovil, da je odklenjen potem pa je goljuf. :)

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sej pravim, moja napaka, ker sem mu zaupal.....
Ce sem ga vprasal, ce je zaklenjen ocitno rabim odklenjenega....on kao ni preveril, ker je vedel, da ga ne bi kupil....
Ocitno pa je, da je to prikril....vsi napadate mene da bi jaz moral vedeti, da so simobilovi telici zaklenjeni, on pa kao neve....

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Kar pa mu po tem kar je nam znano ni zagotovil
smile-1.gif
Če gledamo iz nevtralnega stališča si si Fedor sam kriv, kot sem že prej napisal, če se kupuje preko pošte, vsaj jaz, vedno zahtevam vsaj sliko prižganega aparata z vstavljeno SIM kartico drugega operaterja, ne tistega pri kateremu je aparat kupljen. Pri osebnem nakupu pa se seveda stvar na licu mesta proba in ni potem nobenih dilem in problemov.

Vsem ki kaj prodajate se prej prepričajte kaj prodajate, tisti ki kupujete pa se prepričajte da res kupujete tisto kar mislite
wink-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
noben ni reku, da ste vi bedaki in da sem jaz pameten...dejstvo pa je da ste na strani malkoma, ker je vas prijateljcek.....ce gremo na kak drugi forum, kjer nima prijateljckov bi bili na moji strani....
Dejstvo je da je on vedel, da je telefon zaklenjen in je to zamolcal....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fedor lej.. nimam te za bedaka, prej kontra.. prav kul user si.. In malkoma sem osebno vse skupaj 1x srecal. Ampak s popolnoma nevtralnega stalisca ti povem, da se motis, no.

Jaz verjamem, da ni vedel. Jaz tudi ne bi, ce bi vzel pri simobilu, mogoce bi se mi pa usralo dobit ravno tisti kos, ki je odklenjen. Preverjat pa ni sel, qurc meni se tudi ne bi dalo, ce povem odkrito. Samo prosil bi ga, ce testira z eno X kartico, pa bi bil mir in ne bi bilo slabe volje.

Peace bro'..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
glej te razumem, men se zdi malcom tudi nategun, vsaj taki prekriti.

"ne vem če je..." - to pač ni odgovor... sicer po drugi strani si pa sam bil naiven, tako da... na eni strani maš bleferje po drugi si naiven, pa maš zajeban nakup.

pač požri, bo priliki pa ga greš prefukat v ruše pa je to to. Potem pa malo ričeta, pa ma mal odškodnine, pa ste vsi srečni.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Koliko sem zasledil te je nategnil ko ti je rekel da ga odkodiraš za 5€. Ker da telefon JE odkodiran ti očitno ni rekel, to bi bilo da te nateguje. Rekel ti je da ne ve, pa še staro kanto je vzel od tebe in 50€. Prefukaj raje samega sebe ker kupuješ telefon z levo roko kot solato v Hoferju.

Pa človek, na simobilu si, pa menda ne boš rekel da nisi vedel da so njihovi subvencionirani aparati zaklenjeni?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Predvidevam, da je uporabnik tuđmobila oz. mobitela, ker je moral odklenit telefon zaklenjen na simobil, da ga lahko koristi. mX pač ni probal druge kartice, ker mu je blo samo pomembno, da spravi telefon dalje, fedor pa je bil malo šlampast, pa mu je tut blo pomembno, da spravi staro šaro od nokije dalje oz. da dobi novo/boljšo nokijo z minimalnim doplačilom. Tak da, oba sta "grešnika" , ki sta nategnila drug drugega.
grin1.gif
Vbisvtu si ti Fedor tukaj prišo boljše skozi, pa skorajda bi moral vedet, da so simobilovi telefoni zaklenjeni.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Kire fore, he, he. Fedor, ja zakaj mu pa nisi postavil pogoj, da greš v dil le, če ti zagotovi, da je telefon 100% odklenjen. Zdej kar je, je in ta šola te je pač stala 35€, zato pa boš drugič bolj previden, ko se boš podajal v podoben negotov biznis. Brez veze se je sedaj prerekat, ker ti prodajalec ni zagotovil, da je odklenjen. Pa upam, da veš tudi za še eno splošno znano dejstvo o Simobilovih telefonih in sicer, da imajo svoj firmware (Vodafon) in so s posdobitvami pogosto v zaostanku napram "normalnim" firmwarom. Se pravi, da ko bo velika večina lastnikov hvalila nove pridobitve zadnje posodobitve, boš moledoval vsemogočnega, da tudi tebi (oziroma vam) posije sonce. Rešitev je sicer, da si spremeniš product code, a potem če boš imel kak problem s telefonom, se zna zgoditi, da ti bodo na servisu zagrenili življenje. Tako je pač s temi Simobilovimi telefoni, zato pa so v oglasih ponavadi nekoliko cenejši od "normalnih" izvedenk.
Želim ti, da te telefon dobro služi in da boš z njim zadovoljen.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Zdej kar je, je in ta šola te je pač stala 35€

Ni ga, ker moja ponudba da mi pošlje telefon in mu ga odkodiram ZASTONJ še vedno velja,
pa bom tudi plačal poštnino v obe smeri. Lahko pa tut pride v MB mu dam tel. modela ki mu ga bo
v svoji "trgovini" odkodiral, poračunal z njim bom pa jaz, oz. mu bom predhodno dal za pivo kot ponavadi.

Tak da jaz sem za odkodiravanje "odprt" in mu nudim par možnosti, dnarja mu pač nedam, ker je 35€
za odkodiravanje nateg. Nov telefon je vreden 200 odkodiravanje pa 35.
Kot da bi servis za avto stal 3500€ avto pa 20k.

Tak da fedor uleti v MB pa ti uredima, al pa mi ga pošlji gor, kot želiš, dobiš odkodiranega nazaj, pa še eno
milko ti dam zraven da nebo vroče krvi.

LP!

(to ste že jemali da prodajalec krije poštnino v obe smeri, zastonj odkodira telefon pa da še čokolado zraven?)

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa zdaj že ma odkodiranega., tak da dvomim, da mu bo kaj koristlo... Pa kak to, da nisi počakal par dni na kupca, pa si šel kr v menjavo za rabljen telefon?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
s to ponudbo si prišel na dan šele včeraj, ko si izvedel, da sem telefon že odklenil....ma BMK, ne da se mi ukvarjat s kljukci in kot je nekdo že pred mano rekel, sem to pač že požrl in si obdrži tistih 35 eur....nujno pa mi pošlji kabel.....

aja pa še to.....se pravi jaz bi moral vedeti, da so simobilovi teliæi zaprti, malkom pa tega ne ve......hmm.....tip živi na tem forumu in prebere vsak napisani ku***........ok....se ponavljam....delno sm se sam nategnu, ker sem mu zaupal........

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Glej še nekaj morš vedet.Ko simobil ponudi nov model v prodajo, se zna zgodit/se je že precejkrat zgodilo, da je kaka tedenska serija tega modela odklenjena. Zakaj, verjetno zato, ker je simobil šala proti mobitelu in majo slabo organizacijo. S tem hočem točno povedat, da ne dobijo pravočasno softvera za zaklep/imajo preveč telefonov, da bi vse pravočasno zaklenli... . Zakaj jih zaklepajo? Verjetno zato, da obdržijo naročnike, da ne morejo koristit njihovega telefona v drugem omrežju.Bedna finta v današnjem času, ko je navoljo n telefonov od 0 eur dalje. mX sigurno ve, da so na simobilu zaklenjeni, ampak je dopuščal možnost, da je odklenjen.Vprašanje je zaj samo, kak dolgo je bil telefon že v ponudbi, ko ga je mX nabavo!?

Napiši datum nakupa , za ostalo pa bo Jest poskrbel
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Fedor nisi se delno nategnu. Ampak si se sam do konca nategnu. Si ga klical predno si dal gsm odkodirat? Si mu povedal za "težavo"? Nisi? Zakaj? (ker si dobil tel ugodno?) Lahko bi mu ga vrnil. Glede na to, da se je Malcom malo usral (ali pa glumi, zdaj, ko si tel že odklenil), bi sigurno pristal na vračanje. Požri teh 35 e pa bo. Še dobro, da te ni nategnil kak, ki bi ti poslal kak zavitek v paketku.

Upam, da ti bo telefonon vsaj služil dobro in dolgo brez problemov.

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
... Pa kak to, da nisi počakal par dni na kupca, pa si šel kr v menjavo za rabljen telefon?

Tudi mene zanima... Nov model, baje dober telefon, pa ne gre za 200 e?

lp