Odkodiravanje X6

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
zakaj nimam prav?
zato ker sem ga vprašal, če je telefon odklenjen in je odvrnil, da te serije verjetno niso in dodal da se to odklene za 5 eur....
jaz, če kaj prodajam, povem kakšno je dejansko stanje...brez presenečenj......
sicer pa gre se za princip, ker je model nategun......

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:

sicer pa gre se za princip, ker je model nategun......

Novo X6 sem menjal za staro e71 in 50€, kje je tu nateg.

Meni se jebe za 35€, ampak jih nedam s principa, boš pa kot sma se dogovorila prisel v MB in
ti ga bo frend odklenil zaston, oz. mu bom dal za pivo kot rečeno 5-10€.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ti si ga kupil pri simobilu in dobro si vedel, da je zaklenjen...če ne bi to tudi povedal...sem preveril in dela na vsa omrežja.....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zakaj ga nisi vprašal če lahko telefon pred prodajo preizkusi z mobitelovo sim, namesto da si se zanašal na besede NEVEM, MISLIM, VERJETNO itd.
confused-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja tle je moja napaka, ker si nisem mislil, da je nategun.....
bi moral bit bolj previden......
sej pravim, ne gre se za 35 eur....zdej se gre sam za to, da bo videl, kako mi grejo nateguni na ku***....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Rešita na civiliziran način, Nokia X6 je cca 380€...dobil si jo ziher ceneje...:p

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če ti je napisal da NE VE če je odklenjen, kaj nisi toliko pri zdravi pameti, da bi mu rekel naj preizkusi ali pa bi preklical naročilo. Bil sem zraven pri nakupu te x6 in vem, da je telefon bil enkrat prižgan z simobilovo sim, to pa je vse. Kako bi naj on vedel da je zaklenjen?
confused-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
vsekakor na civiliziran način.....
ja e71 je še vedno 305 eur......
ne gre se za to.......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa kaj tebi ni jasno model?

a) V oglasu pise, da je bil kupljen na Simobilu.. vsak gumpec ze danes ve, da Simobil v vecini zaklepa telefone. Torej je velika verjetnost, da je zaklenjen, se preden si sel sprasevat Malcoma.

b) Povedal, ti je, da ne ve, ali je odklenjen ali ni. Pred nakupom si potem izvedel, da je popolnoma mozno, da je fon zaklenjen, a sedaj ga jebes, da je nateguh.

Kot, da bi ti meni avto prodajal.. jaz bi te vprasal: "je bil kdaj razbit" ... ti bi rekel: "ne vem, jaz ga nisem razbil, ce je bil pa pred mano pa ne vem"... in potem bi te jaz hotel pref00kat, ker mi nisi povedal, da je bil avto razbit..
crazy1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
tako, da to preveri......???
mene, če nekdo kaj vpraša, preverim, ker drugače smatram za nateg.....
heh....kaj je telefon kaj odrsan....ma nevem, sem v temi, se ne vidi....dej no.....
sej pravim, moja napaka, ker sem mislil, da je pošten...sem pa 100%, da je vedel, da je kišta zaklenjena.....
nemogoče, da je bil samo tako malo uporabljen, ker je nekaj slik njegovega lokala in frače v spodnjicah.....pa še en kup klicev v logu.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
se pravi je tudi on gumpec, ker mi ni znal povedat, če je zaklenjen.....
ja nima smisla, ker sta itak buddyja...karkoli bom rekel proti mu boš ti rit obrisal....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Kot, da bi ti meni avto prodajal.. jaz bi te vprasal: "je bil kdaj razbit" ... ti bi rekel: "ne vem, jaz ga nisem razbil, ce je bil pa pred mano pa ne vem"... in potem bi te jaz hotel pref00kat, ker mi nisi povedal, da je bil avto razbit..
crazy1.gif

on je bil edini lastnik.......kaj tebi ni jasno?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kako naj on ve, da je zaklenjen? Na Simobil ni, druge sim kartice pa nima. Pa se rekel ti je, da ne ve.

Nima veze tukaj, a sva buddyja ali ne, vezo ima to, da serjes za brezveze..

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ma serjes ti.....ker če sem jaz tak gumpec, kot pravis, je on še večji, ker bi tudi on lahko vedel, da je telefon zaklenjen, pri sebi ga je imel, da preveri, pa še tako sposobnega prijatelja kot si ti ima, ki bi mu lahko povedal, da so telefoni zaklenjeni.....sej se spoznaš na mobilno telefonijo....ne?!?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Tebi ni jasno, da so telefoni pri S! zaklenjeni. Uradno so vsi zaklenjeni, sem pa tja se najde na začetku prodaje kakšna Nokia, ki ni. Če bi imel namen uporabljati X6 s S! simko, sploh ne bi bilo problema.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
ja tle je moja napaka, ker si nisem mislil, da je nategun.....
bi moral bit bolj previden......
sej pravim, ne gre se za 35 eur....zdej se gre sam za to, da bo videl, kako mi grejo nateguni na ku***....

Ma kakšen nategun, ti si budala, ki hoče zdaj krivdo zvaliti na drugega. Poleg tega sedaj še groziš za 35€. Dej ohladi se, ker nimaš prav, poleg tega pa to še sproti dokazuješ.