Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ali se nisi pred kratkim "hvalil", kako ti lokalni odklepalec to naredi za 5 ali 10€...
Novejsi mobilniki so ponavadi kar problematicni... oz. je strosek ponavadi tak, da se ekonomicno gledano ne izplaca.... Sicer bo verjetno cez cas (par tednov, mesecev,...) na voljo tudi kaksna cenejsa resitev... ampak takrat ko to ne bo vec tako aktualno...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a še nisi prodal jajce?
sem včeraj ta X6 šel pogledat fizično, in zgleda kar bomba, dovoljšna masa, kompakten, in daleč od prevelikega.. fajni je.. na pogled
Reci mu, naj te toži in odloži telefon. A bi rad, da mu še pogovore plačuješ?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
dal mi je staro e71 in 50€.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ali se nisi pred kratkim "hvalil", kako ti lokalni odklepalec to naredi za 5 ali 10€...
Novejsi mobilniki so ponavadi kar problematicni... oz. je strosek ponavadi tak, da se ekonomicno gledano ne izplaca.... Sicer bo verjetno cez cas (par tednov, mesecev,...) na voljo tudi kaksna cenejsa resitev... ampak takrat ko to ne bo vec tako aktualno...
Sej to glih. Jaz sem tel prodal. In zdaj se kupec pritozuje da je dal 35€ za odkodiravanje in da naj mu pošljem dnar.
Vedel je da je bila kupljena pri simobilu, vprasal me je če je odkodirana in sem mu rekel da vrjetno ne, ko sem kupil
pri mobitelu niso bli, kako ma simobil nevem, eni so eni niso.
In zdaj pravi da je dal 35€ in da naj mu dam dnar.
Mu rečem naj mi pošle mobitel nazaj pa mu to uredim je pa spet "ne"...
Ja in zakaj nisi dal simke od drugega operaterja notri?Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
hehe, svašta....no kupec sem jaz.....sem te prašal če je zaklenjen.......odgovor je zgoraj napisan... Nevem če je zaklenjen, mislim da te serije niso, nisem pa še probal. Sicer pa te to stane 5€ pa si ga daš odkodirat. ......heh....to je nateg...če nekaj prodajaš in imaš ti to stvar pri sebi lahko tudi preveriš......
ne da se mi vsega razlagat po forumu, je pa en velik nakladač in nategun....nisi držal obljube in ga poslal v petek, tako da sem bil brez telefona 4 dni....
naredil sem si stroške s potjo v lj in plačal 35 eur za odklep....
ti naredi kot hočeš, jaz sem ti povedal kaj sledi.....
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Fedor: Nimaš prav, niti pod razno nimaš prav.