pa kdo si ti, da me tko dobro poznaš????Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ma niti ni to privoščljivost, fant je končal fant in misli, da je prijel boga za jajca in je svojih celih 16-17 let posvetil učenju, zato si zasluži oh in sploh plačo, tisti, ki so pa 3-4 leta manj hodili na faks, pa jim je prav... dejstvo je, da šola ne pomeni kakovosti, bolj vztrajnost. V tujino gre lahko vsak in bo verjetno shajal, a shajati se da precej bolj lagodno tudi doma (družina, prijatelji in okolica je že znana). Če pa nočeš le shajati, pa je potrebno malo samokritičnosti in se vprašati, če si res tisti "special snowflake", ki je v top 10% na svojem področju. Pa kot sem že rekel, top 10% v Sloveniji je precej lažje biti kot na večjih trgih! Sem pač realen. Njemu je 800 EUR miloščina, v bivši državi se najde marsikateri strojnik, ki našega nadobudneža scati pelje, pa bi bil z 800 EUR super srečen. Da ne omenjam še ostalega, manj razvitega sveta. Itak bi pa vsi mi delali za velike denarje. Jaz osebno pod 70k bruto letno niti ne gledam tujine. Z manj sem že skoraj na istem kot v Sloveniji (pa tu ne dobim 50k).
in 800 eur mi ni miloščina, je pa nekaj s čimer si na dolgi rok ne moreš bog ve kaj ustvarit... kar se pa tiče naše bivše države, mi dol visi, če me peljejo scat ali ne...verjetno me... pa tebe tudi...pa sploh ne vem kaj delaš,če sploh kaj...verjetno obstaja 500 afričanov, ki zna stvar, ki jo ti najbolje znaš 10x bolje narediti kot ti sam!!!! pa kaj??? ne razumem poante tega pisanja!?! In sploh ni bistvo odhoda iz te smrdljive države v denarju, ampak ravno v takih indijancih kot si ti, ki imajo do vsake stvari rahlo ali pa močno podcenenjevalno ciničen odnos!!!! kok sm sit tega sranja na vsakem koraku, kamor pridem!