Od punce prijateljica

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
wannabee

.

wannabe
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vsaka ženska ima eno samsko, posesivno, ljubosumno kolegico, ki bi najraje videla, da bi bile obe samski, da bi ves svoj prosti čas namenila njej ipd...

Od tvoje ženske pa je odvisno, če bo to pranje možganov s strani "kolegice" poslušala ali ne. Tekmovat nima smisla, lahko pa pred kolegico rataš izjemno pozoren in nežen do svoje ženske in opazuješ njene reakcije.

Pri eni bivši sem popizdeval zarad tega. Se skregava..., gre do ene kolegice in mi od tam pošlje SMS, da me pogreša. Gre do druge (ljubosumne) kolegice...in mi pošlje, da je na poti na morje (z ljubosumno kolegico) in da si more misli zbistrit, ker je pod pritiskom, ter da odpade vse kar je bilo planirano za tisti dan.

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
grisbi? al si imel 50 bivsih.

drugace pa, se strinjam s tebo. Take fukjene prijateljice imajo prav lezbična čustva do druge prijateljece in bognedaj da bi bila srečna ali vesela s fantom. Kolega ima prav travme zarad tega, je zdej obe nateral, upam da bo zdrzal, ker to ni bilo vec normalno. Picke sta naskrivaj hodle na morje pa take fore. Prvo se ti zdi smešno, pol pa je ze prav tragično bizarno. Potem pa smo recimo sli kolegi (nenaskrivaj) za par dni naokol, je blo pa vse narobe.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vsaka ženska ima eno samsko, posesivno, ljubosumno kolegico, ki bi najraje videla, da bi bile obe samski, da bi ves svoj prosti čas namenila njej ipd...

Tokrat pa nimaš prav. Sem prav začuden.

Npr, moja 90 letna soseda nima take prijateljice in od prijateljice hčerka, ki je stara 2 leri tudi ne.....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
3 resne veze...saj sem rekel, da imajo vse takšno kolegico.
evil.gif

Potem so še takšne. "Lubica greva čez vikend v kranjsko goro?"..."A gre lahko še Nina zraven, ker ji je res dolgčas med počitnicami, k nima fanta?"

(ta samska kolegica pa ponavadi ni privlačna, niti fajn za pogovarjat, da bi vsaj popestrila vikend
hysterical-1.gif
)

@lovelove

Zato ker so ji že vse samske kolegice pokojne.
grin1.gif

Mislim sem na leta <30

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pri eni bivši sem popizdeval zarad tega. Se skregava..., gre do ene kolegice in mi od tam pošlje SMS, da me pogreša. Gre do druge (ljubosumne) kolegice...in mi pošlje, da je na poti na morje (z ljubosumno kolegico) in da si more misli zbistrit, ker je pod pritiskom, ter da odpade vse kar je bilo planirano za tisti dan.

hysterical-1.gif

glede na tvoje res bogate izkušnje, si ti zagotovo imel že črnko, mulatko, azijatko, indijanko, maorko, laponko, eskimko,....
cheer.gif

dej nam še o tem kaj povej......
cheer.gif

Stari, tako sem vesel, da se še tu kaj oglasiš.... tale alter ni to to brez tebe...... s tabo je pa res en tak resnično življenjski forum
srce-1.gif

dej prosim, bodi raje tu...... ti bom vse svoje alte vedno dajal, pa še moje PM-je boš lahko vedno prebral...
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:

Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hysterical-1.gif

glede na tvoje res bogate izkušnje, si ti zagotovo imel že črnko, mulatko, azijatko, indijanko, maorko, laponko, eskimko,....
cheer.gif

dej nam še o tem kaj povej......
cheer.gif

Stari, tako sem vesel, da se še tu kaj oglasiš.... tale alter ni to to brez tebe...... s tabo je pa res en tak resnično življenjski forum
srce-1.gif

dej prosim, bodi raje tu...... ti bom vse svoje alte vedno dajal, pa še moje PM-je boš lahko vedno prebral...
wink-1.gif

znaš še kaj drugega kot bluzenje v OFF?
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Bitch: Mogoče mi je zdaj jasno, zakaj hodita na kavice v tisti oddaljen lokal, zna bit to, da se boji da vaju nebi
vidla kaka mogoče njegova druga, al pa da ga kolegi ne vidijo, ker ga je tak sram da te ma, ker se mu to vidi, da
on nebi hodo s tako ko si ti.

to je lih tak kot če bi ji rekla, mislim da si ful pregrda za njega....mislim halooo
stupid-1.gif

Ne gre se za videz, gre se zato, da sem jaz recimo kr starejši, sem kao z mesta, ona pa total z vasi,
z kmetijo traktorji in vsem ostalim, da je ona full preprosta, jaz pa recimo ne najbolj, jaz full študiram,
ona pa bo vrjetno po srednji šla kar delat, mam neke cilje in želje, ona pa ne, jaz hodim full ven, mala
pa je bol doma, jaz komaj čakam da kak vikend pobegnem malo na obalo, ona pa spet bi bla raje doma
in kupčkala dinarčke.

Mogoče full različna, ampak tak podobna.

Sicer se pa obe zavedata da sta pravi babnici, tak da si nemoreta ena drugi rečt da sta grdi.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ja pa nasprotja se privlačijo...ampak še vedno se nisem mnjenja da je 'bitch' čist ok v glavi

kolko pa si te starejši od nje?

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

na prejšne par postov višje od mojamura a bo treba zaklenit temo
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Ti boš s temi tvojimi zvezanimi rokami čisto v depresijo padla...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaj te gnjaviš
roza.gif

on topic:

malcom kaj te maš to kako kobanko zajebano