Od kdaj RKC reklamira po gorah?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Me prav zanima, koliko od vas je krščenih.
evil.gif

Jaz ne
smile-1.gif

Kaj pravi Stres o križih...
Citat:

ljubljanski nadškof Anton Stres, ki se "zavzema za ohranitev križa in drugih verskih simbolov na javnih mestih". Ti, kot poudarjajo v SŠK, ne pomenijo diskriminacije ali izključevanja, temveč so "izraz svobode in demokracije ter spoštovanja do stoletnega izročila posameznih evropskih narodov". Nepremišljena odstranitev križev in drugih verskih simbolov bi po mnenju slovenskih škofov pomenila "nasilno ločevanje narodne istovetnosti od njenega duhovnega in kulturnega izročila". Tako kot italijanski škofje poudarjajo, da je križ del kulturne dediščine evropskih narodov in da verski simboli v javnosti ne kršijo človekovih pravic pripadnikov nekrščanskih veroizpovedi ali neverujočih.

Torej je križ v gorah izraz svobode in demokracije ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri tebi pa vidim, da se stanje izboljšuje (če pogledam avatar)
smile-1.gif

reality: kako se pa tebi zdijo tile verski simboli in svetišča v naših hribih?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nimam mnenja..... me ne moti, pa četudi bi jih odstranili bi mi blo vseeno...

Kr se tiče avatarja, veseli me, da so ti všeč opice.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem krščen, pa kaj? Pa tudi obhajilo in birmo imam narejeno. Poročen sem samo civilno, ker sem bil ob poroki že polnoleten in mi ni bilo treba ubogati staršev.
Kaj imajo zakramenti, v katere te prisilijo starši, veze z vero?

I

Izbrisan uporabnik #488

Odlično. Prav ničesar skupnega nimajo z vero, zato se ne bi smeli izvajati do 15. leta, ko oseba lahko sama izrazi voljo.
Tudi Jezusa so namočili v vodo šele pri 30.+

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Ne vem zakva repliciraš meni... meni je vseno, al si krščen, obrezna, zažgan, satanist....

pač tvoja volja, ki jo spoštujem za razliko od nekaterih tuki gor, ki pravjo, če si krščen si omejen itd....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Ne vem zakva repliciraš meni... meni je vseno, al si krščen, obrezna, zažgan, satanist....

pač tvoja volja, ki jo spoštujem za razliko od nekaterih tuki gor, ki pravjo, če si krščen si omejen itd....
Se ti opravičujem, sem mislil, da si ti spraševal, kdo je krščen (spraševal je Nekdo).
nahrung002.gif

Če si krščen, obrezan,... si to zaradi volje staršev in ne zaradi sebe. Moji otroci niso krščeni, ker sem mnenja, da se lahko o veroizpovedi odločijo sami, seveda ko bodo dovolj stari. Naj se ljudje krstijo takrat, ko bodo opravilno sposobni, to bo njihova izbira.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Reality je po 2 dneh še vedno jezen da je Jankovič zmagal :D Prou ihtav je :D

ja, še sedaj se gloda, ker ne bo mogla Kukavica znesti Janševega jajca na Magistratu
wink-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Srajčka, men je vseno za LJ..... pravzaprav sem bil vesel, da je bil izovoljen, da bo občino porinu za 20 let v puf, krajani pa bodo plačevali umazan luft... in vse kar leze...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.