Od kdaj RKC reklamira po gorah?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Sneci:
Citat:
Upoštevaj tudi to, da smo kar nekaj komunističnih zadev že "pospravili", katolibanske pa nastajajo nove, namesto da bi jih odstranili.

Recimo "sveža" gnusna pridobitev pri nas v Mariboru med vinogradi kamor to seveda ne spada.

http://zupnijambkosaki.wordpress.com/about/nova-cerkev/

Sicer pa sem takoj zato, da se Titova cesta preimenuje, seveda istočasno z rušitvijo kapelice na Kredarici.

--------------------
1609-2010
http://snecer-poi.blogspot.com/

Vidiš, sneci ti hara po vinogradi, a glej ga zlomka jest te motim...

vidiš da si zaslepljen
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
aha pol pa lahko šupak od psa limam to ni spam...

je patriotsko... dovoljeno...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:

a se ti ni jezus na pasji riti prikazal? kak vernik pa si ti. sram te bilo. taki ste hinavci ja, vidite ga samo tam, kjer ga rabite, pa kje bote meli koristi
evil.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zato ker smo Slovenci Kristjani eni malo bolj drugi malo manj. Kristjani so tako Katoliki kot razne protestantske ločine, no ja seveda tudi pravoslavci so Kristjani samo problem je da niso Slovenci. Zadovoljen?

Amm... jst poznam celo 2 (dva) naša (Slovenca), ki sta pravoslavca. No, rojena in krščena kot katolika, birma pa tako naprej.... ampak vseeno nista več. Tako, da narodnost in vero ne gre mešat. Vsak ima pravico izbrati sam in če se mene vpraša je to celo bolje. Kaj pa mi vemo, ko nas kot dojenčke nekaj krstijo in oh in sploh, dojenčka nihče ne vpraša a hoče bit katolik, musliman, budist...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mogoče ja na tvojem šupku....

Morš pridt v cerkev in se priklont bogu, pa rit si prej umij, da navjo mamce okol padle.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Mogoče ja na tvojem šupku....

Morš pridt v cerkev in se priklont bogu, pa rit si prej umij, da navjo mamce okol padle.

stupid-1.gif

ti bi me rad v cerkev zvabil, govoris o pranju ritke... si ti siguren, da me noces pod pretvezo spravit pred kaksnega klerja, ki bi me penetriral od zadaj?

lahko pa mi tole osebno prides povedat, pa si bom posebej zate umil ritko. tudi jaz te vabim pod pretvezo k sebi. na to itak palite. bi mi pa pasalo zvadit en mae geri na kaksnem "tacrnem". vljudno vabljen

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zgleda da maš z kleri izkušnje......., recimo da ti verjamem.

Umivanje ritke pa je higienična stvar, samo da nebi zasmradil oltarja in božjega hrama. Lahko pa si svoj šupak slikaš in ga prilimaš, bomo videli če se bo Jesus prkazal....

mogoče ti rata, pa z labelo si rinček utri da bomo sploh vidl center točke prikazovanja Jesusa ali pa Marije, karkoli... Potem pa brž u medžugorje se spogvat...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
se ti ne zdi da si malo obseden z ritno luknjo?

...in potem cerkev zanika, da je polna gejevskih ter pedofilskih prileznikov, a tip pozna geografijo ritke boljse kot biblijo
bonk.gif

reality, ne seri
evil.gif

p.s.: slikico dobis na privat. saj vem da si jo zelis. mwa:*

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
a ti bi nastavljal
smile-1.gif

ps...
z gobico se zmenita, bosta zaplesala skupi on bo dal belo srajčko z rdečo kravatko, ki jo išče... sam pazi, pol ga boš moral žvet
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
hm, a nisi ti velik ljubitelj moških, ki se objemajo in rinejo pod pretvezo, da si hočejo vzeti nekakšno žogo, pa še military stil obleke imajo...
priden.gif

kako so že, gejerali???

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tako je. wanna group hug?
evil.gif

ti ga ne priporocam. zavoljo celih kosti ter splosnega zdravstvenega stanja. lahko pa prides sprobat
tongue-1.gif

tvoja ritka pa tokrat ne bo trpela (itak pa je navajena vrjetno vsega hudega se iz casov, ko si bil se ministrant)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
hvala lepa, se raje objemam s kakšno hudo bejbo, vi se pa še naprej medsebojno božajte, če vam tako paše...sem pa vesel, da bi za mene naredili izjemo in se ne bi šli anale. Ministrant sicer nisem bil, tako da se v vaši družbi ne bi počutil kot doma.
tongue-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zal mi je, anale tu ne bos dobil, tvojo hudo bejbo pa le pripelji. ona jo bo
evil.gif

ti se pa oglasi pri lokalnem kleru, vrjetno imajo Anal lube na zalogi (zima se priblizuje pa to...).

sigurno se ne bi pocutil kot doma. tu smo sami neverniki, antikristi, po moznosti se komunisti
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik reality pravi:

Zadeva se mora vsaj nanašati na tematiko, ki pa je onesnaževanje gora z versko simboliko.
Če se da še kakšna primerjava enakega onesnaževanja okolice je to zgolj poglobitev debate.

Tvoji izdelki pa so bila "osebna" pisanja
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kaj pa ima to veze z njegovim sedanjim verskim prepričanjem? a te je kot dojenčka kdo vprašal, če hočeš,da te krstijo?
ne-ne-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.