Obvoznica Vodice

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Se prav isto kot mimo brnika? Dzizs pa men se bo sfukal od teh kamionov.
Raja povej kdaj boste v mostah naredil.obvoznico. Ker ze zdaj pol ure cakas popoldne od crpalke v IC pa do semaforja. Dokler ne bo narejena cela povezava zelodnik vodice, bo drek. Je pa res, da glede na tempo prometa, bo ob dokoncanju morala biti dvopasovna. Drugace se nam bo res sfukal. Vsaj tistim ki imamo pospeške boljse od minute od 0-100.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in tony

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Nisem iz most se pa velicastnemu kriziscu moste komenda izognes... Pejt na izvoz brnik in cez lahovce. Ali pa na siht ob 4h zjutraj kot jaz. Samo vedno manj znese ali pa imam vmes opravke.

Dvopasovnica definitivno, ce gledas srednjerocni plan. Ker na teh obvoznicah nabijejo toliko krozisc, na katera urbanisti ocitno drkajo drugace si ne znam predstavljati obsedenosti z njimi, in en kamion postane ozko grlo vsemu prometu za njim. Bi promet veliko lepse stekel. Hja kriv je pa verjetno jansa, da se je populacija okolice most in komende v zadnjih 10.letih podvojila plus IC..

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Se nekaj obvoznica menges ima vsaj eno prednost. Vstop v krozisca je vedno dvopasoven in lahko vsaj prehitevas na teh delih. Majcena zadovoljstva

• Všeč mi je
Reactions: sad in Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Se nekaj obvoznica menges ima vsaj eno prednost. Vstop v krozisca je vedno dvopasoven in lahko vsaj prehitevas na teh delih. Majcena zadovoljstva
Ampak so ti dvopasovni vstopi in izstopi kratki in bi lahko bili daljši. Ce si direkt za kamionov ti ga uspe dol pocit v rondoju, ce imaš sanjaca pred seboj pa da se on odloci prehiteti kamion, se pod nosom obrises.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Zaseka
Nekajkrat sem se vracal iz gorenjske preko.kamnika proti zasavju. In mi tisti rondoju na brniku res niso vsec, ceprav sem sprva cez njih hodil. In sedaj se vedno. Popoldne ob 2hali pa ob 3h ker sem nekjakrat res se nacakal v Žejah.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Vodice so bolj obremenjene s prometom kot bled v top casu turizma in to skoraj vse dni v letu.
Glede na to, da poznam razmere na enem kot na drugem koncu, tvoja izjava sigurno ne drži.

A si ziher? Ponovi vajo :)

Kdaj bo pa končana komplet obvoznica Želodnik-Mengeš-Vodice, pa lahko samo ugibamo. Tudi ne vem, če je Želodnik sploh še aktualen - vem da se je nazadnje omenjala že varianta z novim uvozom med Domžalami in Sneberjem, od tam naprej pa mimo Trzina in Depale vasi do Mengša.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Glede na to, da poznam razmere na enem kot na drugem koncu, tvoja izjava sigurno ne drži.

A si ziher? Ponovi vajo :)

Kdaj bo pa končana komplet obvoznica Želodnik-Mengeš-Vodice, pa lahko samo ugibamo. Tudi ne vem, če je Želodnik sploh še aktualen - vem da se je nazadnje omenjala že varianta z novim uvozom med Domžalami in Sneberjem, od tam naprej pa mimo Trzina in Depale vasi do Mengša.
Wtf želodnik nihce ne pozna vodice so pa kar aktualne če poenostavim.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Vodice so aktualne ker imate guzvo. Ko bo severna obvoznica cele dneve stala ker bodo stajerci hodili na bled cez ljubljano, bo pa tudi zelodnik postal aktualen. Ker bo ceneje spraviti vsaj en del stajercev po casovni enakovredni povezavi na gorenjsko ne da bi šli preko ljubljane.
Povezava zelodnik vodice je v planu ze desetletja .
Ledenko
Tudi odcep juzno od domzal v študi je ze kaksno desetletje v planu. Potem bi Domžale migrirale na juzni uvoz in ne na sedanjega vzhodnega. Pa zraven še nova IC na lokaciji Farme ihan.
Tako bi eventuleno lahko zelodnik izpustil in sli do sedanjega izvoza v Domžalah in potem cez Količevo, Jarše, mimo Leka na Mengesko obvoznico.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Hanzi vodice so popularne, ker ima lidl v IC najvecje skladisce v sloveniji, pa se nekaj firm je tam notri natresenih. :) kamionov ze do 10 zjutraj vidis vec kot na ameriskih zborovanjih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Ti tudi nisi updejtan?
Lidl ima ze nekaj casa skladisce pri izvozu za Žalec. Lahko pa da je stab obdrzal v Komendi.
Kot mi je znano, je zapustil komendo ravno zaradi Vodic.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Ti tudi nisi updejtan?
Lidl ima ze nekaj casa skladisce pri izvozu za Žalec. Lahko pa da je stab obdrzal v Komendi.
Kot mi je znano, je zapustil komendo ravno zaradi Vodic.
Že spet nekaj na pol pišeš.
Lidl ima tukaj še vedno upravo, res pa sedaj ta skladišča oddajajo, tista pri Arja vasi pa uporabljajo za sebe.
In ja, dobili so obljube s strani občine. Ampak bolj kot ne z figo v žepu