Obvoznica-ste se kej nasmejal, ko so vas slikal =)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
KSZ

škatla je malce premaknjena danes, in sicer cca 200m naprej, ravno na tistem "V" odseku delitve, in sicer "slika" tiste ki gredo v levi pas.
Škatla mislim da je fejk, sem šel mimo 20km/h, svetil notri s xenonkami, ma ni se vidlo ama ništa
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Hitra cesta in fizično ločeni. Poglej fotko.

Sicer pa gradbišče ne spremni kategorizacije ceste, za fizično ločitev pa štejejo tudi recimo že klemfiks ali celo une pokončne rdeče-bele dile ...

hvala. šokiran

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
Na tisti sliki v tej temi je dobro vidna s km. Problem je ko ga skrijejo med klemfikse ali kaj podobnega. Tam se se nasmejat nimas casa. Velikokrat peljem precej po jajcih v takih primerih, ceprav bi se lahko peljal precej varno z 2x hitrostjo

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa hudica koliko vi letite mimo teh skatel da ne opazite objektiva za steklom? Najveckrat vidis samo zadnjo steno ali pa kak kos pleha v njej. Objektiv se lepo vidi tudi pri tistih 130 na ac(v lukovici oziroma trojanah je pogosto, razen ce imajo tudi objektive fejk z ebaja za nekaj evrov.) nekajrat sem ze bil malenkost cez omejitev pa se nisem dobil nic.

Še najbolj sem se nasmejal, ko sem se peljal mimo golovca in spodaj rdeči odsevnik, katerega dobiš v Lidlu. Zgleda berejo forum in so videli, da je klapa pogruntala, da če se rdeče sveti je radar, če ne pa ne. In pol so nalimal odsevnik. Za ovce bo OK.
hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Učinek, da piloti stopijo z gasa, imajo tudi leseni modeli policaja ter avta. Enako prazna škatla za radar. Namen je dosežen, ko pogruntajo, da je nateg, postavijo živega policaja, dajo kamero v kišto in spet nekaj časa strašijo, potem pa jovo na novo. Za ovce s težko nogo je to čist OK.

PS: ne dvomim, da res tanajboljši piloti nateg zavohajo že od doma.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi prazni radarji majo steklo čez. A se nisi peljal sedaj mimo na S obvoznici?
evil.gif
Samo čez dan ne vidiš nič notri, ponoči se pa vse vidi.

Madmitch, dobra taktika, se strinjam.
cool-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ah fantje ne se bat teh kant. Tako kot nekateri že vs čas ponavljajo, not ni radarja
uf-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Škatla mislim da je fejk, sem šel mimo 20km/h, svetil notri s xenonkami, ma ni se vidlo ama ništa
grin1.gif
Boš zdej dobil kazen, ker si šel manj kot 50% dovoljene hitrosti
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tema..tole je povzročanje nevarnosti, ne postavljanje reda..k si tam iz 80 je prepozn za vse..al zvoziš normalno..velika večina..al pa trzneš zarad škatle in se usuješ.

radar mora bit tam, kjer reakcija nanj ni nevarna..in umirja promet pred kritično točko..kle je vse skup nevarno in brez učinka.

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
576
113
Kaj je zdej s tem radarjem, a to dela al ne?? Danes sem neki slišal opozorilo po radiu, sam ne vem edino če so omenjali kak drug radar???