Obvoznica-ste se kej nasmejal, ko so vas slikal =)

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
576
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Je IR fotič ki ne bliska
Ko sem se včeraj ob štirih popoldan mimo peljal je bila kanta 100% prazna.

Lahko to pokomentiraš...ker jaz sem se peljal tam ob cca 16.30h in sm zadnji moment pobremzal na 60....če je not je blo pomojem prepozno....
frown-1.gif

Sej kakšna kazen te pa čaka, če se pripelješ 60 na obvoznici na 40 omejitev???

Sem pa prele videl, da so jo prestavli z leve na desno. Tik preden se desni pas preusmeri na levega-če se pelješ proti kosezam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
eh to je sitnica 20 več na avtocesti
Obvoznica ni avtocesta.
frown-1.gif

Konkretno na tem odseku severne ljubljanske obvoznice je hitra cesta ... in se pri kazni tretira enako kot avtocesta...

Voznik, ki prekorači s prometnim pravilom, ali prometnim znakom omejeno hitrost na avtocesti ali hitri cesti , ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje za prekršek z globo:
- 60 evrov, če prekorači hitrost do vključno 20 km/h.
- 120 evrov, če prekorači hitrost nad 20 do vključno 30 km/h;
- 200 evrov, če prekorači hitrost nad 30 do vključno 40 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke;
- 300 evrov, če prekorači hitrost nad 40 km/h do vključno 50 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk;
- najmanj 400 evrov, če prekorači hitrost za več kot 50 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 9 kazenskih točk in prepoved vožnje motornega vozila. 6

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
No pa je šel moj dopust
cheer.gif

Upam, da še znižajo plače tem ciganom!! Najlažje je pa takole drkat državljane!
uf-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Upam, da res ni notri radarja! Drugače pa danes na poti domov zbijem tole škatlo!

Pa bom poklical policijo in rekel, da sem se nekomu umikal - ta je pa pobegnil
cheer.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Kao, ker je to postavil dars, ne policija. Kr neki naslov...Sama zavajanja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Hitra cesta in fizično ločeni. Poglej fotko.

Sicer pa gradbišče ne spremni kategorizacije ceste, za fizično ločitev pa štejejo tudi recimo že klemfiks ali celo une pokončne rdeče-bele dile ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
Pa hudica koliko vi letite mimo teh skatel da ne opazite objektiva za steklom? Najveckrat vidis samo zadnjo steno ali pa kak kos pleha v njej. Objektiv se lepo vidi tudi pri tistih 130 na ac(v lukovici oziroma trojanah je pogosto, razen ce imajo tudi objektive fejk z ebaja za nekaj evrov.) nekajrat sem ze bil malenkost cez omejitev pa se nisem dobil nic.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Ti pa si retard.

Zaradi tvojega neupoštevanja predpisov, vsaj tam, kjer je to mogoče pa res potrebno, saj je tam okoli kar nekaj prometnih spremeb, so sedaj po tvojem krivi drugi da ne boš šel na dopust?

Ali si v druščini belih nogavičkarjev, ki niso nikdar nič krivi in se jim vedno dogaja krivica?