Obup pri nakupu rabljenega vozila

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Zgolj predlog, čeprav je ta rešitev na vidiku z vesolja. Počakaj, da tvoji zamenjajo rabljen NOV avto in ga vzemi od njih.
Do takrat pa nehaj smetit forum s svojimi nakupi. Če ni 10 tem od tebe na temo, kako kupiti avto in ali je to dober nakup
rolleyes-1.gif
.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Zgolj predlog, čeprav je ta rešitev na vidiku z vesolja. Počakaj, da tvoji zamenjajo rabljen NOV avto in ga vzemi od njih.
Do takrat pa nehaj smetit forum s svojimi nakupi. Če ni 10 tem od tebe na temo, kako kupiti avto in ali je to dober nakup
rolleyes-1.gif
.

jezen.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Kaj se pizdiš? za 2500 ojrov kupuješ avto pa pričakuješ da nebo imel rje ali pa sanirano rjo? ki te živiš ti?! za ta drobiš dobiš kak 10 let star avto ki pa ziher že ima rjo. Skeširaj se če hočeš tak avto imet ko ti želiš. Pod 4000 € nebo šlo. Ali pa nehaj gnjavit, maš svojo temo v otroškem vrtcu.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj se pizdiš? za 2500 ojrov kupuješ avto pa pričakuješ da nebo imel rje ali pa sanirano rjo? ki te živiš ti?! za ta drobiš dobiš kak 10 let star avto ki pa ziher že ima rjo. Skeširaj se če hočeš tak avto imet ko ti želiš. Pod 4000 € nebo šlo. Ali pa nehaj gnjavit, maš svojo temo v otroškem vrtcu.

hysterical-1.gif
taki avti nosi za v prodajo temveč za an dinos samo, kakšen del je še vreden ostalo ap az predelat.

Pa kaj si ti nor, ne me jeba* v glavo in ne pametuj, v bodoče, čle gre zdej brat prodajat svojga polota l.98, ni bi nikol zaleten, vse orginal, brez udrtin, dobr manjše praske, ki ap se jih da spolirat in ga bi cenil na 2000-2500 evrov, ampak ga ne prodaja, ker dela hišo.
Ali pa Laguna, brez udrtin, brez večjih prask, res lepa za 1500 evrov, avtomatska klima, ali pa pego 306 s primorske, kot nov za 2500 evrov, ne mi pametovat ali ap marea za 2500 evrv, res lepa, .....

Izvolte take avte lahko eplete na dinos, če so vse neki stolčeni.

Še jest, ko sem mel 4 leta nazaj avto sem ga dobu za 160 jurjev pa je bil zelo lep, pa komaj 10 let je bil star.

lp

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
10 let stari avti imajo praske in imajo rjo, razen če so bili v vitrini. Ti pa živiš v nebesih pa misliš da boš nov avto dobil za tak denar
grin1.gif
ja moj avto ima rjo ker je 11 let star, za na dinos je pa kvečjemu tvoja golf2

Omenjeni avti pa za tak denar niti približno niso dober nakup. Sploh pa ne gled ena to kaj ti pričakuješ

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
10 let stari avti imajo praske in imajo rjo, razen če so bili v vitrini. Ti pa živiš v nebesih pa misliš da boš nov avto dobil za tak denar
grin1.gif
ja moj avto ima rjo ker je 11 let star, za na dinos je pa kvečjemu tvoja golf2

Omenjeni avti pa za tak denar niti približno niso dober nakup. Sploh pa ne gled ena to kaj ti pričakuješ

Ja res imajo praske, ampak niso pa vsi rjavi.

No, če si tako pameten pego 306 brez rje, brez prask, nekaramboliran,
sprasujem se.gif
ampak ......

hysterical-1.gif
Samo res še kakšnega golf 2 dizlrja se da dobit res dobrga, za male pare, toda čas ga je pohodu.

Bodi
priden.gif

pa ne citiraj me več, ker nisem od včeraj, naisal sem vse, kar sem mislu.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
In kaj bi ti zdaj rad?

Želiš pomoč pri nakupu avtomobila, potem pa se pritožuješ nad odgovori.
stupid-1.gif

Če si sam dovolj pameten potem ne odpiraj tem in si kupi kar sam misliš, da je najboljše.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
In kaj bi ti zdaj rad?

Želiš pomoč pri nakupu avtomobila, potem pa se pritožuješ nad odgovori.
stupid-1.gif

Če si sam dovolj pameten potem ne odpiraj tem in si kupi kar sam misliš, da je najboljše.

ja neki moram pisat