Meni se Discovery Channel in National Geographic Channel zdita dovolj verodostojna vira, da ne grem potem preiskovat ali so imeli piloti licenco za cessno, jumbo jet ali kombajn.
potem se pojavi novo vprašanje: kje dobiti pilota z več leti izkušenj pilotiranja velikih potniških letal, ki bi bil pripravljen storiti samomor s trkom letala v stolpnico? in to ne enega, ampak 2 (oz. recimo 4)?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
...in to potem, ko ima opravljen izpit letenja s majhnim športnim letalom. Sej so piloti povedali, da še po letih izkušenj letenja s takšnimi letali, je to težek manever (tudi WTC zadet na pravem mestu, ne samo nizek Pentagon).
...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ponazoritev za tiste, ki res ne zmorejo razumeti
https://www.youtube.com/watch?v=YVDdjLQkUV8
???Citat:
Uporabnik peterm pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ponazoritev za tiste, ki res ne zmorejo razumeti
https://www.youtube.com/watch?v=YVDdjLQkUV8
ta film je kr neki.. če vemo da lampo že avto skor odbije.. pa jo ne bo letalo pr svojih 300 kmh
Ti ti je tak kot oni ninđa udarec. Udariš na naložen kup ciglov, razleti pa se najbolj spodnja.Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ta z razstrelivom v kleti je bolj možna. Če spodaj hkrati spodrežeš vse 4 vogale, potem se lahko zadeva zruši sama vase. Samo avijon je bil pol sam za kamuflažo.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
potem se pojavi novo vprašanje: kje dobiti pilota z več leti izkušenj pilotiranja velikih potniških letal, ki bi bil pripravljen storiti samomor s trkom letala v stolpnico? in to ne enega, ampak 2 (oz. recimo 4)?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
...in to potem, ko ima opravljen izpit letenja s majhnim športnim letalom. Sej so piloti povedali, da še po letih izkušenj letenja s takšnimi letali, je to težek manever (tudi WTC zadet na pravem mestu, ne samo nizek Pentagon).
...
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli. Saj priznam, da mi je bil Pentagon od vsega začetka sumljiv, samo da bi pa takim razlagam verjel, pa ne. Tudi ne verjamem, da obstaja jeti, bigfoot, Nessie in podobne zverine, posnetkov na Youtube je pa ogromno. Tudi Davidu Cooperfieldu ne verjamem, da je "skril" Jumbojeta, pa je vse lepo pokazal.
Nekje mora človek postaviti mejo. Eni ste pač bolj dovzetni za take teorije, drugi pa bolj trdno stojimo na zemlji. Tako pač je!
Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:
Sej za vero enako pravijo "Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli."
Se pravi, da v deževanje prav tako verjameš . Zakaj? zaradi zgornjega citata.
Glej če se nekaj zgodi, se išče odgovore, na katere dobiš takšne ali drugačne logične odgovore. Tukaj pa tega ni.
Žal tukaj ni teorije, tukaj je posnetek kateri prizkazuje pentagon po nesreči, kjer ni nikjer videt boinga.
mene pa skrbi tud za tiste, ki vedno verjamete uradni verziji, pa ne mislim zdej samo na 11/9.Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Ko tole prebiram res ne vem ali naj se smejem ali me naj skrbi. Skrbi za vas, ki nasedete vsaki taki teoriji, ki ob malo razmisleka in zrele pameti ne more držati. Površno že, takim je namenjena, čim pa malo pomisliš, najdeš toliko napak v sklepanjih in podobnega, da ne zdrži.
Dokaza pa nobenega! Edini dvom bi lahko človek imel ob Pentagonu, ostalo smo pa ja gledali v direktnem TV prenosu? A vas še takrat ni bilo na svetu, da ste kaj takega zamudili?
Ne vem no, a ti na slikah ne vidiš ostankov letala?Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:
Pravim edino, da tukaj nekaj ne drži. Če se je letalo res zaletelo v pentagon, mi lahko poveš kje je letalo ali ostanki letala.( za primerjavo lahko vzameš druge letalske nesreče)
Nekaj slikc iz pentagona smo res vidli.Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
SAJ SMO VIDELI POSNETKE IN SLIKE IN ŠE VEČ! Vsaj tisti, ki smo črpali informacije iz bolj kredibilnih virov, kot so amaterski filmčki teoretikov zarot.