OBMOČJE NIČ - PREISKAVA O 11. SEPTEMBRU

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni se Discovery Channel in National Geographic Channel zdita dovolj verodostojna vira, da ne grem potem preiskovat ali so imeli piloti licenco za cessno, jumbo jet ali kombajn.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
...in to potem, ko ima opravljen izpit letenja s majhnim športnim letalom. Sej so piloti povedali, da še po letih izkušenj letenja s takšnimi letali, je to težek manever (tudi WTC zadet na pravem mestu, ne samo nizek Pentagon).
...
potem se pojavi novo vprašanje: kje dobiti pilota z več leti izkušenj pilotiranja velikih potniških letal, ki bi bil pripravljen storiti samomor s trkom letala v stolpnico? in to ne enega, ampak 2 (oz. recimo 4)?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
In to je bil dokumentarec o teoriji zarote kjer mistično prikazujejo trditve potem pa na koncu povejo da dokazov pa ni?

Isti so dokumentarci o jetijih, big footih in čupakabrah in na koncu tudi zaključijo z namigom ne vemo kaj je bilo, ampak priče so prepričane v svoj prav, tu du dum!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ta z razstrelivom v kleti je bolj možna. Če spodaj hkrati spodrežeš vse 4 vogale, potem se lahko zadeva zruši sama vase. Samo avijon je bil pol sam za kamuflažo.

bonk.gif
Ti ti je tak kot oni ninđa udarec. Udariš na naložen kup ciglov, razleti pa se najbolj spodnja.
grin1.gif

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.704
1.356
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
...in to potem, ko ima opravljen izpit letenja s majhnim športnim letalom. Sej so piloti povedali, da še po letih izkušenj letenja s takšnimi letali, je to težek manever (tudi WTC zadet na pravem mestu, ne samo nizek Pentagon).
...
potem se pojavi novo vprašanje: kje dobiti pilota z več leti izkušenj pilotiranja velikih potniških letal, ki bi bil pripravljen storiti samomor s trkom letala v stolpnico? in to ne enega, ampak 2 (oz. recimo 4)?

Middle East pa tja do Indije. Obljubiš 70 devic pa je...

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
seveda mu ne pozabiš omeniti, da delaš za CIA in da bo njegovo dejanje služilo za izgovor za ameriško invazijo na bližnjem vzhodu? i think not...

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Ko tole prebiram res ne vem ali naj se smejem ali me naj skrbi. Skrbi za vas, ki nasedete vsaki taki teoriji, ki ob malo razmisleka in zrele pameti ne more držati. Površno že, takim je namenjena, čim pa malo pomisliš, najdeš toliko napak v sklepanjih in podobnega, da ne zdrži.
Dokaza pa nobenega! Edini dvom bi lahko človek imel ob Pentagonu, ostalo smo pa ja gledali v direktnem TV prenosu? A vas še takrat ni bilo na svetu, da ste kaj takega zamudili?

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli. Saj priznam, da mi je bil Pentagon od vsega začetka sumljiv, samo da bi pa takim razlagam verjel, pa ne. Tudi ne verjamem, da obstaja jeti, bigfoot, Nessie in podobne zverine, posnetkov na Youtube je pa ogromno. Tudi Davidu Cooperfieldu ne verjamem, da je "skril" Jumbojeta, pa je vse lepo pokazal.
Nekje mora človek postaviti mejo. Eni ste pač bolj dovzetni za take teorije, drugi pa bolj trdno stojimo na zemlji. Tako pač je!

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli. Saj priznam, da mi je bil Pentagon od vsega začetka sumljiv, samo da bi pa takim razlagam verjel, pa ne. Tudi ne verjamem, da obstaja jeti, bigfoot, Nessie in podobne zverine, posnetkov na Youtube je pa ogromno. Tudi Davidu Cooperfieldu ne verjamem, da je "skril" Jumbojeta, pa je vse lepo pokazal.
Nekje mora človek postaviti mejo. Eni ste pač bolj dovzetni za take teorije, drugi pa bolj trdno stojimo na zemlji. Tako pač je!

Sej za vero enako pravijo "Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli."
Se pravi, da v deževanje prav tako verjameš . Zakaj? zaradi zgornjega citata.
grin1.gif

Glej če se nekaj zgodi, se išče odgovore, na katere dobiš takšne ali drugačne logične odgovore. Tukaj pa tega ni.
Žal tukaj ni teorije, tukaj je posnetek kateri prizkazuje pentagon po nesreči, kjer ni nikjer videt boinga.

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:
Sej za vero enako pravijo "Če bi človek vse razlage verjel, kam bi pa prišli."
Se pravi, da v deževanje prav tako verjameš . Zakaj? zaradi zgornjega citata.
grin1.gif

Glej če se nekaj zgodi, se išče odgovore, na katere dobiš takšne ali drugačne logične odgovore. Tukaj pa tega ni.
Žal tukaj ni teorije, tukaj je posnetek kateri prizkazuje pentagon po nesreči, kjer ni nikjer videt boinga.

Najprej odgovor na prvi stavek. - Sama beseda "vera" pomeni v slovenskem jeziku "verjeti". Bistvo vere je, da verjameš (veruješ) brez dokazov. Vera, ki bi bila dokazana, ne more biti vera, potem je to znanost in ne moreš vanjo verovati. Toliko.

Če se nekaj zgodi, iščem odgovore, da. Sem pa toliko skromen in ponižen, da verjamem strokovnjakom, ki take odgovore poiščejo in jih povedo. Znano je, da neumni lahko stokrat več vpraša, kot mu pametni lahko odgovori.

Tvoja pravica je, da ne verjameš vse, kar prebereš. Tvoja je presoja, kaj boš verjel in kaj ne. Tu se pač razlikujeva. Mislim, da jaz bolje presojam, ko verjamem uradnim izjavam, verjetnost, da imam prav je mnogo, mnogo večja pri meni, ki verjamem uradnim razlagam. Pri tebi je pa verjetnost "slepe kure", saj ne trdim, da je nič. In če pogledava, kolikokrat imam jaz prav in kolikokrat ti, je tehtnica močno na moji strani! To pa tudi nekaj pomeni.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
No, verjetnost, da so dogodki inscenirani in prirejeni , je enaka uradni kot "teorija zarot"strani.
smirk-1.gif

Zgodbice na obeh straneh puščajo...

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Nisem rekel ne eno in ne drugo.
Pravim edino, da tukaj nekaj ne drži. Če se je letalo res zaletelo v pentagon, mi lahko poveš kje je letalo ali ostanki letala.( za primerjavo lahko vzameš druge letalske nesreče)
Ali je video mogoče fake?
In še več takih stari je, ko ne gredo skupaj.

Pišeš in pišeš pa ne poveš nič pametnega, tak da zaklučujem.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Ko tole prebiram res ne vem ali naj se smejem ali me naj skrbi. Skrbi za vas, ki nasedete vsaki taki teoriji, ki ob malo razmisleka in zrele pameti ne more držati. Površno že, takim je namenjena, čim pa malo pomisliš, najdeš toliko napak v sklepanjih in podobnega, da ne zdrži.
Dokaza pa nobenega! Edini dvom bi lahko človek imel ob Pentagonu, ostalo smo pa ja gledali v direktnem TV prenosu? A vas še takrat ni bilo na svetu, da ste kaj takega zamudili?
mene pa skrbi tud za tiste, ki vedno verjamete uradni verziji, pa ne mislim zdej samo na 11/9.

Kaj se je pa dogajalo z četrtim ugrabljenim avionom, ki je padel dol sam od sebe v Pensilvaniji? Zakaj nismo videli nobenih posnetkov razbitin? je možno, da je bilo sestreljeno?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:

Pravim edino, da tukaj nekaj ne drži. Če se je letalo res zaletelo v pentagon, mi lahko poveš kje je letalo ali ostanki letala.( za primerjavo lahko vzameš druge letalske nesreče)
Ne vem no, a ti na slikah ne vidiš ostankov letala?
Druge nesreče? V koliko drugih nesrečah se je letalo zabilo v stavbo? Ker faljena pristajalna steza niti slučajno ni enaka trčenju v zid.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
SAJ SMO VIDELI POSNETKE IN SLIKE IN ŠE VEČ! Vsaj tisti, ki smo črpali informacije iz bolj kredibilnih virov, kot so amaterski filmčki teoretikov zarot.
uf-1.gif
Nekaj slikc iz pentagona smo res vidli.
Nismo pa videli ostankov tistega letala, ki je padlo v Pensilvaniji. Kaj misliš, zakaj ne?