Obljube....v prazno

Blimpe

Pripravnik
31. jul 2007
51
0
6
Vedno kadar sem pijan zunej, dajem prazne obljube dekletom, sam do bi jih... Sploh bivše so moja šibka točka, ko začneš nabijat, da si se spremenu, da skos o njej razmišlaš in da bo vse drugače. Potem jo nabrišeš in spet ignoriraš... Mal gdo se sliši sam takle mamo...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
matr sam ti pa sam še jamraš o tipih na tem alterju. namest da se igraš 13letnico, se začni obnašat svojim letom primerno in se pr tipu pozanimi kaj se dogaja
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
obljube...

mislim da je kozarec kar pravilno povedal.. vcasih ne zelimo "prizadeti" drugega s tem da mu nekaj ne naredimo.. potem imas pa se take, ki ne sprejemajo zavrnitve (mu reces: NE pa ti tezi in tezi pol mu obljubis pa je spet jezen ker ni v roku...)

jaz se trudim da oblubljeno izpolnim... ceprav vcasih s doooooooooolgim zaostankom

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
"jaz se trudim da oblubljeno izpolnim... ceprav vcasih s doooooooooolgim zaostankom "

podobno tud jest, če obljubim me stvar zavezuje...
smirk-1.gif

maš pa ene, za katere je vsaka beseda ki jo izustiš, obljuba
tongue-1.gif

Recimo nekomu rečeš "poskušal bom priti", ali "če mi bo uspelo bom naredil to pa to", oni pa slišijo samo zadnji del stavka...
frown-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
To je ena izmed stvari, ki jih najbolj sovražim. Če ne misliš izpolnit obljube, raje bodi tiho!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik sass pravi:
hm, če ne bi napisala še drugega posta, v katerem si razložila, zakaj gre, bi mislil, da si se spravila prenavljat bajto in prvič najemaš obrtnike
bonk.gif

Hehe, moj fotr ima tudi grozne težave z obrtniki.
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Lahko da si človek ki pač rad ustreže, pa nima občutka kdaj je preveč in se stvari nabirajo, pozabljajo... Pač včasih ne veš da je bolje reči ne prej kot pa reči najprej ja, potem pa ne moreš izvesti obljubljenega.

Se učimo
smirk-1.gif