Ne vem kako naj ti razložim, da bo dovolj plastično. Kot bi v času prohibicije probal legalizirat alkohol s prijavo žganjekuhe.
Mislim, da ti že čisto v štartu nekaj ni jasno.
Ne vem kako naj ti razložim, da bo dovolj plastično. Kot bi v času prohibicije probal legalizirat alkohol s prijavo žganjekuhe.
Tole me verjamem. Pa tudi je mislim gotovine dvigat in jo gor nosit.
Mislim, da ti že čisto v štartu nekaj ni jasno.
Še vedno čakam modrece da me že od štarta poučite. Pa dlje od jamranja in kilavih teoretičnih nasvetov nikakor ne pridemo. Verjamem vsem trem da ste (zelo močno) pametnejši od mene, tako da me glede tega lahko nehate vlečt za jajca.
Kakšen prekršek? Če imaš doma 100k gotovine in je ne rabiš legalizirat je to to. Če jih boš na prostitutke zagonil, potem se ne rabiš ukvarjat s tem. Će pa hočeš recimo bajto kupit, bo pa malo čudno, da jo boš skeširal iz “nič”, a ne? No, potem freš v legalizacijo keša.OK, ta je klasična, pač narediš na treh normircih 50k, namesto na enem 150k. Ampak kje je v tej zgodbi moja nepojasnjena gotovina, ki legalno pristane na TRR? Da žena registrira poslovni prostor in davčno blagajno in na furs pošilja fejk račune za storitve, ki jih ni opravila? V čem je prekršek manjši kot če imaš doma nepojasnjeno gotovino? Oboje deluje dokler ne faše kontrole, torej, z dežja pod kap, oziroma s kurjeka v kravjek.
Mislim, da se država bolj ukvarja s tistimi, ki račune ne izdajajo, kot pa s tistimi, ki jih.OK, ta je klasična, pač narediš na treh normircih 50k, namesto na enem 150k. Ampak kje je v tej zgodbi moja nepojasnjena gotovina, ki legalno pristane na TRR? Da žena registrira poslovni prostor in davčno blagajno in na furs pošilja fejk račune za storitve, ki jih ni opravila? V čem je prekršek manjši kot če imaš doma nepojasnjeno gotovino? Oboje deluje dokler ne faše kontrole, torej, z dežja pod kap, oziroma s kurjeka v kravjek.
A ni tako, da je potreba firmin denar takoj (24 ur) na račun položit? Tako smo imeli mi do kakih 15 let nazaj ko smo ukinili gotovinsko poslovanje - samo še plačilo na TRR.
OK, ta je klasična, pač narediš na treh normircih 50k, namesto na enem 150k. Ampak kje je v tej zgodbi moja nepojasnjena gotovina, ki legalno pristane na TRR? Da žena registrira poslovni prostor in davčno blagajno in na furs pošilja fejk račune za storitve, ki jih ni opravila? V čem je prekršek manjši kot če imaš doma nepojasnjeno gotovino? Oboje deluje dokler ne faše kontrole, torej, z dežja pod kap, oziroma s kurjeka v kravjek.
Sj ce bi stopil en korak nazaj in sam sebi priznal, da si za brezveze zapel, bi ti se kdo kaj pojasnjeval, sedaj pa je ocitno, da kontriras samo zato da kontriras.Še vedno čakam modrece da me že od štarta poučite. Pa dlje od jamranja in kilavih teoretičnih nasvetov nikakor ne pridemo. Verjamem vsem trem da ste (zelo močno) pametnejši od mene, tako da me glede tega lahko nehate vlečt za jajca.
Their latest figure for all the gold in the world is 171,300 tonnes - which is almost exactly the same as the amount in our super-villain's imaginary cube.
Toliko zlata v ima v rezervah država, ki da kaj naseA to zna kaj spremenit ceno zlata?
Sona in Sonbhadra: 3,500-tonne gold mine found in Yogi's Uttar Pradesh, 5 times that of India's reserves
According to the Uttar Pradesh Directorate of Geology and Mining, 2,943.26 tonnes of the gold reserve was located at Sonpahadi, while 646.15 tonnes of gold was found in the Hardi field.www.timesnownews.com
3500 ton se mi zdi veliko
edit:
ni velik
Toliko zlata v ima v rezervah država, ki da kaj nase
https://www.delo.si/multimedija/foto/zlate-rezerve.html