1500, da mi ostane, ko odbijem vse stroške za nekih 8-10 ur dela v ok okolju in firmi. Sicer pa se sreča ne meri v denarju, čeprav je tesno kdaj pa kdaj povezana. Jaz pravim, da imam preveč dela pa vsi govorijo kolk je to fino. Nihče pa ni v moji koži, niti približno. Jasne rešitve so udarne in hitre, ampak nikoli črno bele. Vsi bi imeli denar in vsi bolj malo delali. Meni trenutno jurja več na mesec ne odtehta mojega zdravja in živcev pa se bo to marsikomu, ki nima zdelo smešno. Pa sem daleč od bogataša, imam malo, ker ko imam čas probam uživat, potovat in si privoščit kakšno stvar. Si trenutno ne predstavljam, da bi dal vse na stran in to počel 5 let, delal toliko kot delam in se vsemu odpovedoval. In bi nabral recimo za kakšno enosobno stanovanje. Žal vsak pretehta kaj mu je pomembno.
Pa odvisno je na kaj si navajen. Vse te kalkulacije se nikoli ne obnesejo pa me vsak lahko prepričuje. Vedno si na nekaj pozabil. Isto je ko zidaš bajto, ja, 100 jurjev immam dovolj, na koncu si na 120 ali še več. Imaš 10k in greš kupovat avto, na koncu kupiš tistega za 11, ko si ceno zbil iz 12. Tako pač je.